Kategoriler
Proje Haberleri

Life Garden Konutları 2 Ağustos 2023’te teslim

Life Garden Konutları 2 projesi yüksek katlı mimari tasarımı ve geniş sosyal donatıları ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje As İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 9.387 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 81 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

As İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 9.387 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 21 katlı olmak üzere tek blok yükselmektedir. Yüksek katlı mimarideki blokta ise toplam 81 adet daire yer almaktadır. Bununla birlikte blokta 7 adet dükkan mevcuttur. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 195 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 170 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal aktivite alanları içerisinde spor alanları, çocuk oyun parkları, yürüyüş alanları, bisiklet parkuru, basketbol ve futbol sahası, süs havuzu ve kamelyalar bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, çamaşır odası, giyinme odası ve ebeveyn banyosu gibi pek çok özellik yer almaktadır. Antre girişinde dört kapaklı aynalı vestiyer yer almaktadır.

Life Garden Konutları 2 konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Turgut Özal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen projede konutlar yeşil alan manzarasına sahiptir. Üstelik çevresinde restoran, kafe, kreş, cami, eczane, eğitim kurumları ve semt pazarı bulunmaktadır. Bununla birlikte metro ve otobüs durağı yakın mesafede yer almaktadır.

Life Garden Konutları 2 fiyatları ne kadar?

Life Garden Konutları 2 projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 195 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.200.000 TL ile 5.500.000 TL arasında değişmektedir. Üstelik söz konusu projenin teslim tarihi Ağustos 2023 olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 542 526 16 18 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…