Kategoriler
Proje Haberleri

Lilyum Garden Seferihisar satışları devam ediyor

Lilyum Garden Seferihisar projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu proje Sarıbektaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3 bin 856 arsa alanı üzerinde lüks yapıda villalar bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3.856 arsa alanı üzerinde lüks yapıda villalar yer almaktadır. Bu villalar 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks konut tiplerinden meydana gelmektedir. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks villaların büyüklüğü brüt 280 metrekaredir. 4 artı 1 dubleks villaların büyüklüğü brüt 145 metrekare ile 315 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 5 artı 1 dubleks villaların büyüklüğü brüt 300 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Site ortak alanı içerisinde 100 metrekarelik açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca her villanın kendine ait en az 90 metrekarelik bahçe alanı ve 15 metrekarelik hobi bahçesi yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Villa giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde Franke ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Multi klima 2 adet, gömme dolap, kiler ve elektrikli panjur sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir.

Lilyum Garden Seferihisar konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Seferihisar İlçesi Camikebir Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve havuz manzarasına sahiptir.

Lilyum Garden Seferihisar projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 280 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks villaların fiyatı 4.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 145 ile 315 metrekare arasında olan 4 artı 1 dubleks villaların fiyatı 3.900.000 TL ile 4.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 300 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks villaların fiyatı 4.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 177 86 85 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version