Kategoriler
Proje Haberleri

Lim Bahçe Çengelköy Nisan sonu teslim daireler

Lim Bahçe Çengelköy konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Üsküdar İlçesinde yükselen proje Lim Mimarlık firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Üsküdar İlçesi Çengelköy Mahallesi üzerindeki 3 bin 100 metrekarelik arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Lim Bahçe Çengelköy modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler lüks donanımlara sahiptir. Daire içlerinde vestiyer, ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, mobilya, panjur, ankastre set gibi donanımlar yer almaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde 2 bin metrekarelik alan peyzaja ayrılmıştır. Ayrıca site içerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, hamam, sauna gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Bunun dışına kamera sistemi, güvenlik, kapıcı, kapalı ve açık otopark gibi olanaklar da bulunmaktadır. İstanbul Üsküdar konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri brüt 101 metrekare ile 187 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında dubleks daire seçeneklerine de yer verilmiştir.

Lim Bahçe Çengelköy fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

101 metrekare 2+1 tip daireler 3 milyon 100 bin TL,

Brüt 145 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 4 milyon TL,

187 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 7 milyon 050 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Lim Bahçe Çengelköy nerede yer alıyor?

Lim Bahçe Çengelköy konut projesi, Üsküdar Çengelköy mevkiinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamada ihtiyaç duyulan pek çok noktaya ve ulaşım akslarına da yakın mesafede yer almaktadır. Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0539 934 75 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…