Kategoriler
Emlak Magazin

Lionel Messi evinin fiyatını yükseltti

600 milyon dolarlık serveti olan Paris Saint Germain futbol takımının Arjantinli oyuncusu Lionel Messi, Miami’de yer alan lüks evinin fiyatını 7 milyon dolardan 7.9 milyon dolara yükseltti. Arjantinli ünlü futbolcu Lionel Messi, Miami’deki lüks evini iki ay önce 7 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Ardından da satıştan kaldırmıştı. Şimdi evi tekrar ve fiyatını arttırarak satışa çıkardı. Ünlü futbolcu Messi, Porsche Design Tower projesinde yer alan evini 7.9 milyon dolara satışa çıkardı.

Lionel Messi evini 5 milyon Dolara satın almıştı

Paris Saint Germain FC takımının oyuncusu, bu yıl Nisan ayında da bu evinin civarında başka bir lüks daireyi 7.3 milyon dolara satın almıştı. 51 katlı bir rezidansta bulunan daire, yerden tavana kadar pencereleriyle geniş bir okyanus manzarası sunmaktadır. Ünlü futbolcunun satışa çıkardığı lüks evinin dört yatak odası ve beş banyosu bulunmaktadır.

Lionel Messi evinin fiyatını 7,9 milyon dolara yükseltti - 2

34 yaşındaki yıldız futbolcunun evi 300 metrekare büyüklüğünde ve dubleks olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda binada iki araçlık asansör de yer almaktadır. Yani, bu daireyi satın alan kişi, otomobilini de binanın üstünde yer alan şahsi garaja çıkarabilmektedir. Söz konusu konut, akıllı ev sistemi ile inşa edilmiş durumdadır. Arjantinli milli futbolcu Lionel Andrés Messi Cuccittini’nin konutunun bulunduğu projede ayrıca yüzme havuzu, spor odası, sinema salonu da yer almaktadır. Bunların dışında yine proje içerisinde sanal oyun odası, kuaför ve özel restoran da bulunmaktadır. Toplam 51 katlı olarak inşa edilen binada daha bir çok özellik de yer almaktadır.

Diğer Emlak Magazin Haberleri için tıklayınız…