Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Litus İstanbul sıfır faiz kampanyası

Litus İstanbul projesi İş GYO ve Tecim iş birliğiyle hayata geçirilmektedir. Konut projesi ile ilgili Ağustos ayı sonuna kadar geçerli olacak avantajlı bir kampanya başlatılmıştır. Proje yatay mimarisi, geniş daireleri, bahçe ve teras seçenekleriyle dikkat çekmektedir. Başlatılan kampanya kapsamında ilk etapta yüzde 50 peşinat ödenmektedir. Ayrıca kalan tutar ise yüzde 50 vade ve sıfır faiz fırsatı ile 1 Mart 2024’te ödenmektedir.

Şehrin merkezinde, iki kıtanın ortasında, ayrıcalıklı bir yaşam

Konut projesi İstanbul’un en seçkin muhitlerinden ve merkezi konumlarından biri olan Altunizade’de yer almaktadır. Ayrıca proje 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 2.3 km, Avrasya Tüneli’ne 4.1 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 33 km mesafededir. İstanbul Havalimanı’na ise proje 45 km uzaklıkta yer almaktadır.

İstanbul konut projesinin yer aldığı bölgede Nakkaştepe Millet Bahçesi ve Çamlıca gibi yeşil alanlar bulunmaktadır. Ayrıca Akasya AVM, Emaar AVM, Bilfen Koleji, Acıbadem Hastanesi gibi önemli yerlere yakın konumdadır.

Az katlı, geniş metrekareli, teras veya bahçe seçenekli büyük daireler

Konut projesi 7 blok ve 4’ü dükkân, 13’ü ofis, 98’i ise daire olmak üzere 115 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Ayrıca konut projesinde 2+1’den 5+2’ye kadar değişen büyüklüklerde daireler yer almaktadır. Bu dairelerin yanı sıra bahçeli ve dubleks daire seçenekleri de yer almaktadır. Bahçeli daireler müstakil yaşamı aratmayacak konfor ve konuma sahipken, ara kat dairelerde ise aydınlık, geniş ve ferah alanlarda ayrıcalıklı bir yaşam sunmaktadır. Litus İstanbul projesinde 5+1 ve 5+2 dubleks daireler ayrıca İstanbul’un eşsiz siluetiyle buluşmaktadır.

Dinamik ve keyifli bir yaşam için sosyal alanlar

Litus İstanbul projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness ve sauna alanı, hobi alanları yer almaktadır. Ayrıca projede, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, evcil hayvan manej alanı gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Tüm sosyal imkânlarının yanı sıra 7/24 özel güvenlik servisi, kapalı ve elektrikli araç istasyonlu otopark alanı mevcuttur. Her daire için ayrılmış yaklaşık 5 m2’lik depo alanı, akıllı eve hazır teknik donanım gibi özellikler yer almaktadır.

Yüksek standartlarda mimari ve mühendislik

Deprem riski açısından İstanbul’un en güvenli bölgelerinden biri olan Altunizade’de proje yer almaktadır. Sert zemine sahip Litus İstanbul projesi C35 radye temel olup, projede C40 betonarme beton kolon sistemi kullanılmıştır. İş GYO’nun, tüm projelerinde olduğu gibi Litus İstanbul projesi de deprem yönetmeliğine uygundur. Ayrıca en yüksek standartlarda mimari ve mühendislikle inşa edilmektedir.

Litus İstanbul nerede yer alıyor?

Konut projesi, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Üsküdar ilçesi, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi üzerinde yer almaktadır.

Projeye Nasıl Ulaşılır?

Altunizade Metro İstasyonu’na 100 metre, Altunizade Tramvay İstasyonu’na 500 metre ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 2,5 kilometre uzaklıktadır.

Hangi Sosyal Alanları yer almaktadır?

İstanbul konut projesinde, kapalı yüzme havuzu, fitness ve sauna alanı, hobi alanları, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, evcil hayvan manej alanı gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

Konut Projesinin Güvenlik Özellikleri

Projede, 7/24 özel güvenlik servisi, kapalı ve elektrikli araç istasyonlu otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her daire için ayrılmış yaklaşık 5 m2’lik depo alanı yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca akıllı eve hazır teknik donanım gibi güvenlik özellikleri yer almaktadır.

Litus İstanbul Fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık daire fiyatları, konutların tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Projede yer alan 2+1 tip dairelerin fiyatları 26 milyon TL’den başlamaktadır. Konut projesinde yüzde 50’si peşin kalan tutar ise 12 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı sunulmaktadır.

Ayrıca konut projesinin teslim tarihi, 2024 yılının 4. çeyreğidir.

Daha detaylı bilgi almak için 0850 290 81 18 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…