Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Liv Marmara projesindeki eşyalar Vestel’den

Liv Yapı’nın sunduğu Liv Marmara projesinde Vestel ile anlaşıldı. Dört gözü elektrikli ve dört gözü de gazlı cam yüzeye sahip ankastre ocak modelleri projedeki 1+1 ve 2+1 daire tiplerinde yer alacak.

Dairelerde üç ve dört programlı ankastre bulaşık makineleri, konutlarla beraber  teslim edilecek. Ayrıca beş adet pişirme fonksiyonlu ankastre fırın ürünleri dairelerde bulunacak.

İçerisinde sosyal aktivite alanları, mini golf sahası, çok amaçlı stüdyo, çocuk oyun alanları, sinema odası, mağaza ve kafeler bulunan Liv Marmara, Beylikdüzü’nde kuruluyor.

Liv Marmara nerede?

Arsa alanı 60 bin metrekare büyüklüğünde olan projeye deniz manzarası eşlik ediyor. Peyzaj alanlarına sahip proje; Ambarlı Limanı’na bir dakikalık ve West Marina’ya dört dakikalık mesafelerde bulunuyor.

Bir oda ve bir salon ile iki oda ve bir salon daire tiplerinden oluşan proje; Mermerciler Sanayi’ye iki dakikalık ve Medilife Hastanesine dört dakikalık uzaklıkta. Proje, ayrıca, Beykent ve Gelişim üniversitelerine beşer dakikada ulaşım imkânı sunuyor.

Projedeki konut tipleri

Liv Marmara projesindeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri brüt 60 (net 39,61) metrekare büyüklüğünde. İki odalı ve bir salonlu daire tipleri ise brüt 87 (net 65,87) metrekare büyüklüğü ile brüt 137 (net 109,47) metrekare büyüklüğü arasında değişen seçeneklere sahip.
Projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tiplerinin çoğunda ebeveyn banyosu bulunuyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Yatay mimariyle inşa edilen ve site alanında mağazalara yer verilen Liv Marmara projesinde, resepsiyon hizmeti sunuluyor.

Beylikdüzü ilçesine inşa edilen projede, ayrıca, organizasyon odaları da bulunuyor. İçerisinde PlayStation’ın olduğu oyun merkezi de yer alan projede, fitness salonu da kuruluyor.

Misafir odasının, bilardonun ve masa tenisinin bulunduğu projede mini basketbol sahası da düşünülmüş. Projede, ayrıca, mini futbol sahası inşa ediliyor.

Liv Marmara nerede?

Adres: Merkez Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi,  No:73 Beylikdüzü/İSTANBUL

Telefon: 444 5 548