Kategoriler
Proje Haberleri

Livapark Pendik lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışta

Livapark Pendik projesi villa konseptli lüks bir konut projesi olarak İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Has Grup tarafından hayata geçirilmektedir. 5.030 metrekarelik arsa alanı üzerinde 6 blok ve toplam 24 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 4 artı 1 ve 5 artı 1 villa tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Has Grup güvencesi ile yaşama eğlence katacak proje 5.030 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde yükselen 6 blokta toplam 24 adet konut yer almaktadır. Bahsi geçen konutlar 4 artı 1 ve 5 artı 1 villa tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 311 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 264 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, buhar odası, sauna, kapalı yüzme havuzu ve spor salonu bulunmaktadır. Üstelik her villaya özel bahçe alanı yer almaktadır.

Fiber internet, kablo TV, uydu, arıtma sistemi, jeneratör, asansör ve yangın merdiveni gibi birçok özellik mevcuttur. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Müstakil girişli villalarda çamaşır odası, çamaşır makinesi, giyinme odası, ebeveyn banyosu, ankastre mutfak seti, bulaşık makinesi ve kiler alanı pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Livapark Pendik konumu hakkında

Bol oksijenli orman havasına sahip proje İstanbul’un Pendik İlçesi Çamlık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Aydos Ormanı’na komşu konumda yer almaktadır. Viaport AVM, Rings AVM, Atlantis AVM, Home City AVM gibi popüler alışveriş merkezleri birkaç dakika uzaklıktadır. Sabiha Gökçen Havalimanına yakın konumu ile dikkat çekmektedir. Bunun yanı sıra Emsey Hastanesi, Özel Eğitim Kurumları ile şehir yaşamının koşturmasından uzakta huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Livapark Pendik fiyatları ne kadar?

Liva Park Pendik projesinde lansman önce fiyat avantajları mevcuttur. Yüzde 50 peşinat ve 24 ay vade ile ödeme imkanı sunulmaktadır. Projede yer alan 4 artı 1 ve 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 11.242.000 TL ile 11.944.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 646 00 50 veya 0 (531) 882 08 80 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…