Kategoriler
Proje Haberleri

Livin İzmir hemen teslim

Cengiz İnşaat imzası ile Livin İzmir projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje modern mimarisi ve ferah yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Peyzaj alanları ile de ilgi gören proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Projede yer alan en yüksek blok 31 katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Livin İzmir projesi bünyesinde 366 adet konut barındıracak şekilde hayata geçirildi.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Bu sayede projede bulunan konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen proje kapsamında hayata geçirilmiş olan konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiyor. Livin İzmir projesinde bulunan konutlar 1+1’den 5+1’e kadar farklılık gösterecek beş daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 63,74 metrekare ile 334 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 1+1 konutlar 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen proje kapsamında hayata geçirilmiş olan 2+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 600 bin TL’den başlıyor. Livin İzmir projesinde yer alan 3+1 konutlara bakacak olursak fiyatları 2 milyon 250 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 4+1 konutların fiyatları 3 milyon 470 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 5+1 konutlar ise 4 milyon 860 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede bulunan konutlar Mavişehir Mahallesi 2041/3 Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0232 324 53 35