Kategoriler
Proje Haberleri

Livin Summer Konyaaltı satışları başladı

Livin Summer Konyaaltı projesi Antalya’nın Konyaaltı İlçesi’nde yaşama geçirilen eşsiz bir konut projesidir. Aynı zamanda bu proje HBM Yapı firması tarafından geliştirilmiştir. 415 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 8 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1’den 3 artı 1’e kadar normal ve dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

HBM Yapı firması güvencesi ile tasarlanan proje 415 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 3 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta ise toplam 8 adet daire yer almaktadır. Binanın giriş katında 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler yer almakta olup, bahçe kullanım alanına sahiptir. Aynı zamanda 1 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 60 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda tüm odalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde 3’lü ankastre mutfak seti ve tüm odalarda Daikin marka klima yer almaktadır. Bununla birlikte tüm odalarda birinci sınıf seramik kaplama uygulanmıştır.

Livin Summer Konyaaltı konumu hakkında

Antalya’nın Konyaaltı İlçesi’nde yer alan proje Gürsu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konyaaltı plajına 500 metre, Eğitim Kurumları’na 600 metre uzaklıktadır. Sağlık kurumlarına 1.9 kilometre ve alışveriş merkezlerine 3.9 kilometre mesafededir. Aynı zamanda zincir marketlere, toplu ulaşım ve kapalı pazar yerine yürüme mesafesindedir.

Livin Summer Konyaaltı fiyatları ne kadar?

Livin Summer Konyaaltı projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 65 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 6.600.000 TL ile 6.930.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Ekim 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(538) 020 55 90 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…