Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Loca Rezidans Ankara yüzde 10 indirimle satışta

Loca Rezidans Ankara projesi merkezi konumu ile lüks ve konforlu yaşam alanları sunmaktadır. Projenin konumu isminden anlaşılacağı üzere Ankara’nın Keçiören İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje İlkadım İnşaat & Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. 32.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 60 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Söz konusu rezidans hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İlkadım İnşaat & Gayrimenkul güvencesi ile tasarlanan rezidans proje 32.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 22 katlı modern rezidans bir yapı yükselmektedir. Bu yapı üzerinde toplam 60 adet daire yer almaktadır. Bu daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 212 metrekaredir. Ayıca bu dairelerin net büyüklüğü 186 metrekare olmaktadır. Proje, 24 saat kesintisiz güvenlik ve kamera kayıt sistemi ile korunmaktadır. Şifreli ve kameralı alüminyum bina giriş kapıları sayesinde 7/24 güvenliği sağlamaktadır. Bununla birlikte daire içlerinde merkezi yayın sistemi ve güvenlik kameralarını izleme özelliği sayesinde, evden çıkmadan güvenliği takip edilebilmektedir.

Her daireye özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde profesyonel fitness salonu, çocuk oyun alanı, kapalı yüzme havuzu ve Türk hamamı yer almaktadır. Üstelik dış özellikler içerisinde jeneratör ve su deposu, vale hizmeti, oto yıkama ve elektrikli şarj ünitesi bulunmaktadır. İnternet altyapısı ile konutlarda hızlı ve kesintisiz bir internet bağlantısı bulunmaktadır. Tüm konutlar merkezi yerden ısıtma sistemine sahiptir. Üstelik bu sistem kalorimetre uygulamasıyla ısıtmada herkesin kullandığı kadar ödeme yaparak tasarruf edilebilmektedir.

Loca Rezidans Ankara konumu hakkında

Ankara’nın Keçiören İlçesi’nde yer alan proje Ovacık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu projedeki daireler doğa manzarasına sahiptir. Projenin yakın çevresinde kreş, cami, eczane, hastane, okullar, semt pazarı ve üniversite yer almaktadır.

Loca Rezidans Ankara fiyatları ne kadar?

Loca Rezidans Ankara projesinde yüzde 50 peşin, yüzde 50 taksit fırsatları mevcuttur. Üstelik yüzde 10 indirime sahip projedeki bu kampanya 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerlidir. Brüt 212 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 7.250.000 TL ile 8.340.000 TL arasında değişmektedir. Projenin teslim tarihi ise Haziran 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0312 330 30 01, 0312 444 20 84 veya 90533 760 97 61 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…