Kategoriler
Proje Haberleri

Locamahal Veliefendi daire fiyatları

Zeytinburnu’nda inşa edilen Locamahal Veliefendi projesi, 20 blok, bin 262 adet konuttan oluşuyor. Projedeki 14 katlı blokların her bir katında dört adet daire bulunuyor. Denize yakın bir konumda yükselen proje, 36 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde kuruluyor. Projedeki dairelerin fiyatı 977 bin liradan başlıyor.

Kiptaş’ın imzasının bulunduğu projenin 2020 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Projede hangi sosyal donatılar bulunuyor?

İnşaatına devam edilen Locamahal Veliefendi projesinde kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, pilates ve yoga salonu, çocuk oyun alanları, hobi bahçeleri bulunuyor.

Avrupa Yakası’nda yükselen projedeki sitede 650 metre uzunluğunda bir parkur yer alıyor. Parkurun içerisinde koşu, yürüyüş ve bisiklet yolları bulunuyor.

Çocuklar için ise temalı oyun parkları bu projede yerini alıyor. Temalı oyun parklarında atlama taşları, metal sazlıklar, tırmanma duvarı, kum havuzu, kaydırak, tünelli kaydırak ve oyun tepeleri bulunuyor.

Sitede yer alan geniş su bahçeleri ve süs havuzları ise siteye estetik bir görünüm katıyor. Güvenlik hizmetlerinin aralıksız çalıştığı projede, kapalı otopark da hizmet veriyor

Projede hangi konut seçenekleri bulunuyor?

Veliefendi semtinde konumlanan Locamahal Veliefendi projesindeki 2+1 tipindeki daireler net 71.79 metrekare genişliği ile net 93.36 metrekare genişlikleri arasında, 3+1 tipindeki daireler net 117.27 metrekare genişliği ile net 131.96 metrekare genişlikleri arasında satışa sunulurken projedeki 4+1 tipindeki daireler ise 154.43 metrekare genişliğinde teslim ediliyor.

Locamahal Veliefendi projesindeki fiyat listesi

Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi’nde bulunan Locamahal Veliefendi projesinde sunulan 2+1 tipindeki daireler 977 bin lira ile 1 milyon 300 bin lira arasında, 3+1 tipindeki daireler 1 milyon 800 bin lira ile 2 milyon 200 bin lira arasında, 4+1 tipindeki daireler ise 2 milyon 40 bin lira ile 2 milyon 477 bin lira arasındaki fiyatlarla teslim ediliyor.

Projedeki ödeme seçenekleri neler?

Yeni başlatılan kampanyada nemalanma yoluyla konut fiyatında ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Projedeki konut alımlarında daire bedelinin yüzde 60’ı peşin olarak ödendiğinde kalan borç, 36 ay vade farkı alınmadan bölünür. Verilen peşinatın değeri ise bir yıl sonra yüzde 20 oranında artarak toplam konut fiyatından düşülüyor.

Proje nerede bulunuyor?

Sümer Mahallesi, Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi, Veliefendi, 34025 – Zeytinburnu / İstanbul açık adresinde konumlandırılan projenin detaylarına aşağıdaki numarayı arayarak ulaşabilirsiniz:

444 30 49