Kategoriler
Emlak Magazin

Loft Albero Country Club sağlıklı ev konsepti sunuyor

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına almakla birlikte hayatımıza pek çok yeniliği de beraberinde getirdi. Pandemi, her sektöre etki ettiği gibi konut taleplerinde de değişikliğe neden oldu. Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı bu konu hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. Avcı, “Teras, bahçeli, yada evin içerisinde hava, nem, ısı ve gün ışığı gibi fiziksel imkanlar, vatandaşın ilk tercihleri haline geldi. Konutta yeni trend, sağlıklı ev konsepti” dedi.

Sağlıklı Ev konsepti

Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, İzmir’de inşaat sektörü ile ilgili gelişmeleri ele aldı. Avcı, yaptığı açıklamada “Küresel ölçekte meydana gelen krizlerde vatandaşlar ilk olarak gayrimenkul yatırımı ve konut almayı erteleme tepkisi gösterirler. Fakat bu son 1 senede değişiklik gösterdi. Teras, bahçe kullanımı hatta iç mekanda hava, nem, ısı ve gün ışığı gibi fiziksel koşullar, insanların temel önceliği haline geldi. Artık evlerde yeni trend, sağlıklı ev konsepti oldu. Böyle olunca sağlıklı eve olan talebin de artarak devam etmesi bekleniyor. Ben İzmir’deki gayrimenkul ilgisini doğru okuyarak; doğru zaman, doğru lokasyon ve doğru proje vizyonuyla hareket ettiğimi düşünüyorum. Bunu yeni projemiz olan Loft Albero Country Club projesinin satışlarında yaşanan hızlı yükselişle gördüm. Bahar aylarına girmemiz ve güneşin kendini iyice göstermesiyle birlikte projemize talep daha da arttı” dedi.

İzmir’e göç oranı artış gösteriyor

Avcı, pandemi nedeniyle çalışan insanların da İzmir’e yönelmeye başladığını belirtti. Avcı, İzmir’de artık sadece yazlık konutlara yoğun talebin olmadığını belirtti. Artık her tür konuta talebin olduğunu belirtti. Avcı, “İki aya sıkışmış bir sezonla sınırlı ilçelerin yerini, çalışan kesim için büyük avantaja sahip kente yakın ilçeler aldı. İzmir’in nitelikli göç almaya devam etmesi bekleniyor. İnşaat firmaları, pandeminin devam edecek etkileri ve insanlarda yeni küresel krizlere karşı tedbirli olma içgüdüsü nedeniyle projelerinde yeni bir yaşam standardı sunmalıdır. Biz Kemalpaşa’da hayata geçirilen Loft Albero Country Club projemizle bu ihtiyaçların hepsini karşılıyoruz” dedi.

Loft Albero Country Club

İzmir Kemalpaşa’da yükselen proje 110 bin metrekare alan üzerine kurulu 90 villayı kapsıyor. Projede atlı spor kulübü, ekolojik tarım alanı, sera, gölet, açık ve kapalı spor alanları mevcuttur. Ayrıca koşu ve yürüyüş parkuru, açık havuz ve kapalı sıcak su havuzu, çocuk parkı vardır. Bunların dışında piknik alanları, kreş, sanat atölyesi, restoran-kafeler ve  alışveriş merkezi yer alıyor. Projede ayrıcalıklı kılan, tüm bu ayrıcalıklara ulaşmak için otomobilinize binmenize gerek olmaması. Loft Albero Country Club projesinde  yaşıyorsanız, işinize gitmek ve 15 dakikada şehre ulaşmak dışında otomobile ihtiyacınız yok. Bununla birlikte doğayla iç içe yaşarken şehirdeki konforu da yaşam alanımızda istiyoruz. Bu nedenle projede içinde yer alan 3 tip villa seçeneklerimizin tamamını; birinci sınıf malzeme, birinci sınıf ürün ve akıllı ev teknolojisiyle donattık.

Diğer emlak haberleri için tıklayın…