Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus 1 Residence taksitli ödeme avantajlarıyla satışta

Lotus 1 Residence projesi modern yaşamları ve sunduğu kaliteli kullanım alanları sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Şatıroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.596 metrekarelik arsa alanı üzerinde 7 katlı tek blokta 36 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Şatıroğulları İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 1.596 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 7 katlı tek blokta 36 adet daire yer almaktadır. Bu dairelerin 30 tanesi 1 artı 1, 6 tanesi 2 artı 1 dubleks olarak tasarlanmıştır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 49 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 98 metrekare ile 102 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, fitness salonu ve sauna bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutların içerisinde mutfak ünitesi ile girişte gardırop yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Lotus 1 Residence konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Avsallar’da inşa edilmektedir. Konumu itibariyle dikkat çeken proje deniz ve doğa manzarasına sahiptir.

Lotus 1 Residence projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.150.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik projede yüzde 40 ilk taksit, 6 ay taksitle ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (312) 442 85 49 veya 0 (532) 050 06 66 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…