Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus 1 Villaları erken alım avantajlarıyla satışta

Lotus 1 Villaları projesinde mükemmel konumdaki villalar avantajlı fiyatları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Kocaali İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yavuz Yiğit Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 34 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yavuz Yiğit Yapı İnşaat imzası taşıyan projede toplam 34 adet villa yer almaktadır. Hepsi aynı özelliklere sahip 24 villa ile çift cephe bahçeli 10 villa konumlandırılmıştır. Ayrı 2 parsel üstünde 3 ayrı blok olup her biri müstakil bahçelidir. Üstelik bahsi geçen villalar 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 80 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villaların giriş katında Amerikan mutfak, salon, tuvalet, teras ve müstakil bahçe alanı bulunmaktadır. Üst katında ise 2 adet yatak odası, tuvalet, banyo ve balkon yer almaktadır. Granit zemin uygulaması yapılan villalar Vario kapılara sahiptir. Üstelik Hayglass kapaklı dolaplar mevcuttur.

Lotus 1 Villaları konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Kocaali İlçesi Alandere Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik denize sıfır konumdaki projede villalar eşsiz bir manzaraya sahiptir.

Lotus 1 Villaları fiyatları ne kadar?

Lotus 1 Villaları projesinde erken alım avantajları ile özel fiyatlar mevcuttur. Ayrıca fiyatlar cephelere göre farklılık göstermektedir. Brüt 90 metrekare olan 2 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 1.400.000 TL ile 2.750.000 TL arasında değişmektedir. Takas olarak sadece arsa ve araç takası yapılmaktadır. Üstelik söz konusu projenin teslim tarihi 15 Mayıs 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 571 25 34 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…