Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Eryaman satışları devam ediyor

Lotus Eryaman konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Şeker Mahallesi’nde yer almaktadır. Eryaman konut projesi Özşeker Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda projede konutların dışında ticari ünitelere de yer verilmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Etimesgut konut projesi Şeker Mahallesi’nde yer alan 6 bin 200 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Ankara konut projesinde ticari üniteler de yer almaktadır. Proje kapsamında ısıtmalı ve TV sistemli balkonlar, ankastre set, görüntülü diafon gibi olanaklara sahiptir.

Eryaman konut projesi içerisinde basketbol, futbol sahası, çocuk oyun alanları, çardaklar, kapalı, açık otopark gibi olanaklar yer almaktadır. Bunun dışında asansör, 24 saat güvenlik, jeneratör, su deposu ve hidrofor gibi donanımlar da sitede yer almaktadır.

Konut projesi biri konut diğeri ticari olmak üzere toplam 2 bloktan meydana gelmektedir. Konut bloğu 10 katlı olup bu blokta toplam 80 adet daireden meydana gelmektedir. Ayrıca proje 2 katlı ticari blokta ise 6 adet ticari üniteye yer verilmektedir. Projede yer alan dairelerin tipi ise 2+1 tipinde tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 80 metrekare olarak tasarlanmıştır. Ticari blokta yer alan ticari üniteler ise 250 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Lotus Eryaman fiyatları ne kadar?

Ankara konut projesinde daire satışları devam etmektedir. Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

80 metrekare brüt alanlara sahip 2+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır. İnşaat çalışmaları devam eden konut projesinin teslim tarihi ise 2023 yılı Nisan ayı olarak planlanmıştır.

Lotus Eryaman nerede yer alıyor?

Konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Şeker Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir. Ulaşımı da kolay ve rahattır. Eryaman konut projesinin 2022 yılı Kasım ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0543 697 35 37 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…