Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Göktürk Aralık 2023’te teslim

Lotus Göktürk projesi doğanın içinde huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Barum İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.924 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 30 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Barum İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 1.924 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 30 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 daireler net 45 metrekare büyüklüğe sahiptir. 2 artı 1 daireler net 90 ile 113 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 10 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje kapsamında 1.324 metrekarelik bir alan ortak yeşil alan olarak kullanılmaktadır. Üstelik sosyal alanlar içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness ve sauna bulunmaktadır.

Kablo TV, uydu, asansör, yangın merdiveni, arıtma sistemi, hidrofor, jeneratör, paratoner ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, gömme dolap, vestiyer, ebeveyn banyosu, mobilya, klima, spot aydınlatma, PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Lotus Göktürk konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi Göktürk Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bölgenin en yüksek noktasında yer alan Belgrad Ormanı manzarasına hakimdir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Lotus Göktürk konumu hakkında

Aralık 2023 tarihinde teslim edikecek olan Lotus Göktürk projesi sınırlı sayıdaki daireleri ile sahiplerini bekliyor. 1 artı 1 dairelerin fiyatı 4.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.850.000 TL ile 9.850.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin fiyatı 10.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 691 14 21 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…