Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Koru Beylikdüzü satışları başladı

Lotus Koru projesi şehrim tam merkezinde sakin ve huzurlu yaşam ayrıcalığı ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Lotus Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 10.500 metrekarelik arazi üzerinde 10 blok ve toplam 144 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Lotus Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 10.500 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 6 katlı olmak üzere 10 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 144 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 85 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Proje alanının 7.500 metrekarelik bir bölümü ferah peyzaj alanlarına sahiptir. Sosyal alanlar içerisinde Koru’da süs havuzları, çim alanlar, çocuk oyun alanları ve spor tesisleri bulunmaktadır. Üstelik günün her saati güneş ışığını kademeli olarak alacak şekilde özel teraslara sahiptir. Tüm bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Lotus Koru nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Adnan Kahveci Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın konumu ile pek çok noktaya kolay ulaşım imkanına sahiptir. Üstelik AVM, okul, hastane gibi noktalara yakın konumdadır. Beykent okullar bölgesi olarak bilinen eğitim bölgesine komşu konumda yer almaktadır. Bunun yanı sıra sahile yalnızca 5 dakika mesafededir.

Lotus Koru fiyatları ne kadar?

Yaşamın başlamış olduğu Lotus Koru projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 105 metrekare olan 2 artı 1 daireler 4.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0534 208 80 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…