Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Mimaroba 2 satışları devam ediyor

Lotus Mimaroba 2 projesi aile yaşamına uygun kaliteli ve keyifli vakit geçirebilecek bir yaşam fırsatı sunmaktadır. İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer alan proje Lotus Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 3 dönüm arsa üzerindeki site içerisinde 3 blok ve 60 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Lotus Yapı güvencesi ile geliştirilen proje 3 dönüm arsa üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı olmak üzere 3 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 60 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 daireler brüt 105 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 3 artı 1 daireler brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde; sauna, spor alanı, açık ve kapalı çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra dış özelliklerde asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu ve uydu gibi birçok özellik mevcuttur.

Bütün dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üçlü ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin, çamaşır odası ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Lotus Mimaroba 2 konumu hakkında

Merkezi konumda yükselen proje İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi Mimaroba Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca tüm konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Projenin yakın çevresinde market, semt pazarı, park alanı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Lotus Mimaroba 2 fiyatları ne kadardır?

Yaşamın başlamış olduğu Lotus Mimaroba 2 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(212) 853 50 60 veya 0(535) 962 55 69 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…