Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Teras Rezidans Temmuz 2023’te teslim

Lotus Teras Rezidans projesi üstün kalitede yapısı ve lüks detayları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Zoroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 9.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve 70 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Zoroğlu İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 9.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde A ve B olmak üzere 2 blokta toplam 70 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen dairelerin 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 132 metrekare ile 205 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekare ile 202 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Projede 6.000 metrekarelik peyzaj alanı ve sosyal faaliyet alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, palmiye adası, dinlenme havuzu, mini botanik bahçe ve kamelyalar bulunmaktadır.

Site sakinlerine özel bahçe kafe ve oturma alanları yer almaktadır. Ayrıca basketbol sahası, çocuk oyun alanı, peyzaj manzaralı koşu ve yürüyüş yolu, bahçe peyzaj, kapalı spor salonu, hamam ve sauna yer almaktadır. Bloklarda sessiz asansör sistemi bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi ve bireysel kombi bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Akıllı panjur ve Lotus serisi sürgü kapılar pencereler yer almaktadır. Dairelerde mutfaklar Linea Dekor tarafından tasarlanmıştır. Islak zeminlerde Qua-Bien kullanılmıştır. Üstelik vitrifiyede 25 yıl garantili ve anti bakteriyel özelliğine sahip ürünler kullanılmıştır.

Lotus Teras Rezidans konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Efeler İlçesi Ata Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje doğa manzarasına sahiptir. Ayrıca çevresinde kreş, cami, eczane, hastane, eğitim kurumları ve üniversite yer almaktadır. Otobüs durakları ise yakın mesafede yer almaktadır.

Lotus Teras Rezidans fiyatları ne kadar?

Lotus Teras Rezidans projesinin teslimi Temmuz 2023 tarihinde yapılacaktır. Projede yer alan 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konutların fiyatı 2.500.000 TL’den başlamakla birlikte 3.750.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 139 57 72 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…