Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Villaları lansmana özel avantajlarla satışta

Lotus Villaları projesi tertemiz havaya sahip konumu ile Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje İMG Ada Yapı Turizm tarafından hayata geçirilmektedir. 3.455 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 11 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İMG Ada Yapı Turizm güvencesi ile tasarlanan proje 3.455 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında toplam 11 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar ise 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Her villa 300 metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılmıştır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 villaların net büyüklüğü 170 metrekare olmaktadır. Söz konusu villalar radye temel ve yapı denetimli C30 beton kullanılarak inşa edilmiştir. Özel müstakil girişe sahip tüm villalarda özel otopark alanı mevcuttur.

Her villaya ait özel geniş bahçe alanı ile birlikte özel botanik bahçe kullanım alanı yer almaktadır. Üstelik otomatik sulama sistemi ve peyzaj çalışması bulunmaktadır. Aynı zamanda tüm villalara ait müstakil yüzme havuzu yer almaktadır. Villalarda sıcaklığı ve enerji tasarrufunu en üst düzeye çıkarmak için su ve ısı izolasyonu uygulanmıştır. Yerden ısıtma sistemine sahip konutların her odasında led aydınlatma sistemi mevcuttur. Sur marka çelik kapı, villalarda ekstra güvenlik sağlamaktadır. Bunun yanı sıra Bien marka seramik ve mermer kaplama kullanılmaktadır. Audio marka akıllı ev sistemine sahip konutların her odasında klima altyapısı konforlu bir iklimlendirme sağlamaktadır. Lake mutfak dolapları, modern ve şık bir mutfak tasarımı sunmaktadır.

Lotus Villaları nerede yer alıyor?

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer alan proje Güzelçamlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik denize yakın olmakla birlikte doğa ile iç içe mandalina bahçelerinin arasında tertemiz havaya sahip olan bir bölgede konumlandırılmıştır. Plaja 1 kilometrelik mesafede yer almaktadır.

Lotus Villaları fiyatları ne kadar?

Lotus Villaları projesinde lansmana özel indirim kampanyası sunmaktadır. Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 6.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bu projenin teslim tarihi Aralık 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0256 618 18 81 veya 0546 498 03 87 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…