Kategoriler
Proje Haberleri

Loving Village Çeşme satışları başladı

Loving Village Çeşme projesi eşsiz mimarisi ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Çeşme İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde kişiye özel 49 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde kişiye özel 49 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 300 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Projede kullanılan bütün malzemeler birinci sınıf olup, birinci sınıf işçilik ile yapılmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortal alanda açık yüzme havuzu, oturma alanları ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Üstelik bütün odalarda gömme dolap mevcuttur.

Loving Village Çeşme konumu hakkında

Proje, İzmir’in Çeşme İlçesi Ildır Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bulunduğu mevki Ege Denizi kıyısında bir yarımadadır. Denize 300 metrelik bir mesafede yer almaktadır. Üstelik sitenin kendine ait bir plajı bulunmaktadır. İrili ufaklı adalarla süslü eşsiz manzarasıyla sahil şeridine sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Loving Village Çeşme fiyatları ne kadardır?

Loving Village Çeşme projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 300 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip villaların fiyatları 8 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 382 57 23 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…