Kategoriler
Proje Haberleri

Luxera Nevbahar satışları başladı

Luxera Nevbahar projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projede daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar, ne zaman teslim edilecek? Satılık daire fiyatları neler? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Konut projesi 24 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Başakşehir konut projesi toplam 13 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. 13 adet konut bloğundan toplam 199 adet daire yer almaktadır. 2 blokta ise 8 adet ticari ünite bulunmaktadır. Üstelik bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

24.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 13 blokta 199 adet daire yer almaktadır. 2 adet konut bloğunda ise 8 adet ticari ünite yer almaktadır. Konut projesindeki daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 122 metrekare ile 126 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 konutların büyüklüğü brüt 168 metrekare ile 175 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4+1 tip konutların büyüklüğü brüt 205 metrekare ile 218 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur.

Proje sahasının yaklaşık yüzde 70’i geniş peyzaj alanı ve yeşil alandan oluşmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; yürüyüş parkuru, süs havuzu, çocuk oyun alanları ve fitness merkezi bulunmaktadır. Üstelik projenin iç yapısı ise birinci sınıf malzemeler kullanılarak inşa edilmiştir. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

Luxera Nevbahar fiyatları ne kadar?

Luxera Nevbahar projesinde satışta olan daireler görüntülü arama ile gezilmektedir. Daire satışlarında fiyatlar konutların büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

168 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 dairelerin fiyatları 11 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 205 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 dairelerin fiyatları ise 13 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesi Yeni Evim kampanyasına uygundur. Bu nedenle yüzde 0.69 faiz oranı ve 180 ay vade ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca firma bünyesinde 18 aya varan ödeme imkanı bulunmaktadır.

Teslim tarihi olarak ise konut projesinin 2024 yılı Mayıs ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Luxera Nevbahar nerede?

Konut projesi, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0531 501 41 45 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…