Kategoriler
Proje Haberleri

Macit Premium Life krediye uygun satışlar

Macit Premium Life projesi kazançlı ve kaliteli konut seçenekleri ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Macit İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki tek blokta toplam 12 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Macit İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 679 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan tek blokta toplam 12 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Birinci kalite malzemelerin kullanıldığı projenin dış yapısı oldukça ihtişamlı bir görünüme sahiptir. Sitede 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Söz konusu projede peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır. Üstelik sosyal alanlar içerisinde bisiklet parkuru, futbol sahası ve spor salonu bulunmaktadır.

Dış özellikler içerisinde arıtma sistemi, hidrofor, paratoner, su deposu, fiber internet, kablo TV ve uydu sistemi yer almaktadır. Üstelik basınçlı güneş enerji sisteminin yanı sıra bahçe duvarı ve bina aydınlatma sistemi yapılacaktır. Tüm dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda Audio görüntülü dokunmatik diafon sistemi mevcuttur. High Gloss mutfak dolabı, Vitra aynalı banyo dolabı ve odalarda klima bağlantı tesisatı gibi pek çok donanım yer almaktadır. Led spot ve dekoratif ışıklandırma kullanılmaktadır.

Macit Premium Life konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Fethiye İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Üstelik Çalış Sahili’ne 1,5 kilometre uzaklıkta olan proje doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde kafe, bar, çocuk oyun parkı, kuaför, kuru temizleme, restoran, sinema, alışveriş merkezi, market ve park alanı gibi sosyal ve eğlenceli mekanlar yer almaktadır. Bunun yanı sıra kreş, cami, eczane, hastane, okullar ve semt pazarı yakın mesafededir.

Macit Premium Life fiyatları ne kadar?

Yatırıma uygun, kazançlı yapılara sahip olan Macit Premium Life projesinde konutların tamamı krediye uygundur. Brüt 160 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Nisan 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0 (531) 500 29 37 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…