Kategoriler
Proje Haberleri

Madnasa Türkbükü satışları devam ediyor

Madnasa Türkbükü geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. AB Grup İnşaat firması tarafından Muğla da bu konut projesi hayata geçirilmektedir. Projenin özelliklerinin yanı sıra konumu da ilgi görmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Bu villa tipi konutları detaylı bir biçimde inceleyerek özellikleri ve konumu hakkında bilgi sahibi olmanız mümkündür.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Toplamda 16 adet malikaneden oluşan bu proje özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Malikanelerin her biri 1.000 metrekare alan üzerinde hayata geçirilmektedir. Bu projedeki villalar 5 adet yatak odası, 1 yemek odası, 1 mutfak, 1 salon, 1 sinema odası, 1 spa ve özel havuzdan oluşmaktadır. Bir dönümlük arazi üzerine kurulan bu malikaneler metrekare alanı 590 ile 600 metrekare alana sahip olmak üzere tasarlanmıştır. Sizler bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Modern mimari yapısı ile alıcının ilgisini çekmektedir. Bu proje sizlere konforun ön plana çıktığı alanlar sunmaktadır. Aynı zamanda geniş ve ferah odalara sahiptir.

AB Grup İnşaat firması ile hayata geçen bu projenin adı Madnasa Türkbükü olmuştur. 100 milyon dolar ile yatırım yapılarak hayata geçirilen bu proje oldukça ilgi görmektedir. 300 kişinin çalışması ardından 2,5 ayda proje kapsamındaki 9 villa yapılmıştır. Ayrıca projenin genel kapsamda bitişi 2022 yılında olması hedeflenmektedir. Bu binalarda asansör bulunmaktadır. Aynı zamanda 7/24 güvenlik sistemi ile konutlar koruma altındadır. Deniz manzaralı olan bu evin özellikleri oldukça fazladır.

Madnasa Türkbükü konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evlerin oldukça dikkat çektiğini söylemek mümkündür. Popüler bir yerde olan bu evleri sizler inceleyebilirsiniz. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir. Aynı zamanda konumu sayesinde sizler pencerenizden denizi görebilirsiniz. Bu manzarada alıcılar tarafından büyük ilgi görmektedir.

Madnasa Türkbükü fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan malikane fiyatları, malikanelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda villaların fiyatları genel olarak 2 milyon 700 bin ile 7 milyon € arasında değişmektedir. Firma ayrıca Bodrum’da Madnasa Zirve projesini de hayata geçirmektedir. Madnasa Zirve projesinin 2022 yılında tamamlanması planlanmaktadır.

Madnasa Türkbükü projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0212 550 93 95 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…