Kategoriler
Proje Haberleri

Madnasa Zirve 2023’ün 2. çeyreğinde teslim

Madnasa Zirve projesi panoramik deniz manzarasına sahip yeşili maviyle birleştiren mükemmel bir yaşam vaat etmektedir. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Dünyaca ünlü ödüllü Profesör Mimar Barbaros Sağdıç imzasını taşıyan proje AB Grup Holding tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 12 adet lüks flat malikane bulunmaktadır. Konutlar 7 artı 1 daire tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

AB Grup Holding güvencesi ile Dünyaca ünlü ödüllü Profesör Mimar Barbaros Sağdıç imzasını taşıyan projede 12 adet lüks flat malikane yer almaktadır. Bu malikaneler 7 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 7 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 700 metrekaredir. Ayrıca bu konutların net büyüklüğü 620 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Her malikanenin kendine ait yüzme havuzu, Türk hamamı ve spa alanı bulunmaktadır. Ayrıca 1500 metrekare ile 2000 metrekare arasında değişen bahçe kullanım alanı yer almaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Madnasa Zirve konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Türkbükü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bodrumun eşsiz koylarından Türkbükünde konumlanmış panoramik deniz manzarasına sahiptir. Üstelik Ege deniziyle çevrelenmiş, zeytin ağaçları, limon bahçeleri ve begonviller arasında yeşil ve mavinin buluştuğu eşsiz bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Madnasa Zirve fiyatları ne kadar?

Madnasa Zirve projesinde 700 metrekare büyüklüğe sahip 7 artı 1 konutlar 145.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Bahsi geçen proje 2023 yılının 2. çeyreğinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 546 471 21 57 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…