Kategoriler
Proje Haberleri

Majör Göksu Aralık 2023’te teslim

Majör Göksu konut projesi bulunduğu bölgenin en değerli noktasında ferah ve nezih bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje MA1 Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 8.506 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 60 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

MA1 Yapı güvencesiyle tasarlanan proje 8.506 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 14 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 60 adet daire yer almaktadır. Her katta 2 adet daire bulunan bloklarda 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 163 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Site dairelerin dışında sosyal alanlar, ticari alanlar ve spor bölümlerinden oluşmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde geniş peyzaj alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra spor aktiviteleri içerisinde basketbol sahası ve tenis kortu yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ada mutfak modeline sahip dairelerde 3 parça ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Kış bahçesi bulunakta olup kapalı cam balkon özelliklidir. Bunun yanı sıra giyinme odası, ebeveyn banyosu ve alaturka tuvalet gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Majör Göksu konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Susuz Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Muhteşem vadi manzarasıyla hem şehrin merkezinde hem doğayla iç içe bir konumda yer almaktadır. Göksu Rekreasyon Alanı manzaralı, eşsiz peyzaj alanlarının doğal ve kültürel atmosferle birleştiği muhteşem lokasyonda yer alan proje Göksu Vadi’ye cephe konumdadır.

Majör Göksu fiyatları ne kadar?

Majör Göksu projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 185 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.850.000 TL ile 4.250.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Aralık 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (312) 911 63 13 veya 0 (507) 920 13 13 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…