Kategoriler
Proje Haberleri

Majör Göksu son fırsat daireler satışta

Majör Göksu projesi lüks detayları ve eşsiz mimari tasarımı ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde yer alan proje MA1 Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 8.506 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 60 adet daire bulunmaktadır. Bahsi geçen daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Ferah ve nezih proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

MA1 Yapı imzası taşıyan proje 8.506 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 14 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu blokların içerisinde toplam 60 adet daire yer almaktadır. Her katta 2 adet daire bulunan bloklarda 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Satışa sunulan 4 artı 1 daireler brüt 185 metrekare büyüklüktedir. Ayrıca bu daireler net 163 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Bu sitede, herkesin güvenliği için 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Arabalarınızı park edebileceğiniz kapalı ve açık otopark alanları mevcuttur.

Sitenin dışında, sakinlerin sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ticari alanlar ve spor bölümleri bulunmaktadır. Sosyal alanlar arasında geniş bir peyzaj alanı ve çocuk oyun parkı yer almaktadır. Ayrıca, basketbol sahası ve tenis kortu gibi spor alanları da mevcuttur. Daireler arasında ses ve ısı yalıtımı bulunmaktadır. Aynı zamanda yerden ısıtma sistemiyle donatılmıştır. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan yapılmıştır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi de bulunmaktadır. Ada mutfak modeline sahip dairelerde, 3 parçalı ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kapalı cam balkonlu kış bahçesi, giyinme odası, ebeveyn banyosu ve alaturka tuvalet gibi birçok özellik sunulmaktadır.

Majör Göksu konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Susuz Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Muhteşem vadi manzarasıyla hem şehrin merkezinde hem doğayla iç içe bir konumda yer almaktadır. Göksu Rekreasyon Alanı manzaralı, eşsiz peyzaj alanlarının doğal ve kültürel atmosferle birleştiği muhteşem lokasyonda yer alan proje Göksu Vadi’ye cephe konumdadır.

Majör Göksu fiyatları ne kadar?

Majör Göksu projesinde son lüks daireler en uygun fiyat garantisiyle sahiplerini bekliyor. Brüt 185 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.850.000 TL ile 4.750.000 TL arasında değişmektedir. Üstelik projenin teslim tarihi Aralık 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (312) 911 63 13 veya 0 (507) 920 13 13 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…