Kategoriler
Proje Haberleri

Make Kaya Modern satışları başladı

Make Kaya Modern projesi ayrıcalıklı yaşam olanakları ve lüks yapı ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Make İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok, 30 adet daire ve 6 adet dükkan bulunmaktadır. Bu daireler 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Make İnşaat güvencesi ile yükselen projede 2 blok, 30 adet daire ve 6 adet dükkan yer almaktadır. Söz konusu daireler 3,5 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Şifreli blok giriş kapıları yer almaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çok amaçlı spor alanı, çocuk oyun alanı, park ve yeşil alan bulunmaktadır. Tam güvenikli asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, merkezi uydu sistemi ve fiber internet gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Özel tasarım dolap, ada veya oturma alanlı mutfak uygulaması yapılmaktadır. Yatak odalarında özel tasarım giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde özel tasarım banyo dolabı, Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Salon, antre ve yatak odasında duvar kağıdı veya tasarım İtalyan boya uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Çamaşır odası ve portmanto dolabı gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Make Kaya Modern konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. 500 metre yakınında ilkokul ve ortaokul mevcuttur. Uludağ Üniversitesi ise 4 kilometre uzaklıktadır.

Make Kaya Modern fiyatları ne kadardır?

Make Kaya Modern projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 2.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (554) 571 90 39 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…