Kategoriler
Emlak Haberleri

Maki Port projesindeki dairelerin fiyat listesi

Sahile komşu durumda olan Maki Port projesinde, deniz manzarasını tamamen gören yürüyüş parkuru yer alıyor. SPA, Fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, saunalar ve çocuk oyun alanlarını içine alan proje, Alışveriş merkezine 5 kilometre, havaalanına 28 kilometre, Saklıkent Kayak Merkezi’ne 33 kilometre, Belek Golf Merkezi’ne ise 33 kilometrelik uzaklıklarda bulunuyor.

Maki Port projesindeki konut seçenekleri

Modern mimariye sahip durumda olan projedeki 3+1 daireler, net 180 metrekare büyüklüğünde olmak üzre inşa edildi. Önder Yapı tarafından inşa edilen projedeki dört odaya ve bir salona sahip dairelerin net büyüklüğü, 198 metrekare değerinden başlıyor.

Söz konusu olan projedeki dört odalı ve bir salonlu dairelerin büyüklüğü, net 220 metrekare değerine kadar çıkıyor. İçerisinde camekânlı dairelere yer verilen projedeki beş odası ve bir salonu olacak şekilde inşa edilmiş loft tipi konutlar ise net 292 metrekarelik alana sahip durumda.

Akıllı ev sistemlerine sahip projedeki daireler, deniz manzarasını görüyor. Ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edilen evler, merkezî ve yerden ısıtma sistemleriyle donatılmış durumda.

Projedeki dairelerin fiyatı neler?

Adını Akdeniz Bölgesi’nin bitki örtüsünden alan projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tiplerinin fiyatı, 4 milyon Türk lirası ile 4 milyon 200 bin Türk lirası arasında değişiyor. Maki Port projedeki dört odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı 5 milyon lira değerinden başlıyor.

Projedeki dört odaya ve bir salona sahip durumda olan dairelerin fiyatı, 7 milyon 600 bin liraya kadar çıkıyor. Modern donatıya ve güneş kırıcı camlara sahip olan projedeki beş odalı ve bir salonlu daireler ise 9 milyon 800 bin liradan satılıyor.

Projedeki daire alımında, banka kredisi çekilebiliyor.

Maki Port projesi nerede inşa edildi?

“Liman Mahallesi, 8. Sokak, No:2, 07130 – Konyaaltı/Antalya” adresine konumlandırılan projenin detaylarına “0535 583 18 92” telefon numarası aracılığıyla ulaşılabiliyor.  Telefon numarasının yanı sıra “[email protected]” elektronik posta adresi üzerinden soru sorarak detaylı bilgiye erişilebiliyor.