Kategoriler
Toki Haberleri

Malatya Battalgazi Beydağı Toki kura sonuçları 2023

Malatya Battalgazi Beydağı Toki kura sonuçları 2023 için geri sayım başlamıştır.  Söz konusu toplu konut projesi için hak sahibi belirleme kura çekilişi vakti gelmiştir. Toplu konut projesi Malatya İli, Battalgazi İlçesi, Beydağı’nda yer almaktadır. Toki tarafından 250 bin sosyal konut projesi kapsamında İzmir Güzelbahçe Toplu Konut projesi hayata geçirilmektedir. Bir taraftan projeler hayata geçirilirken diğer taraftan da kura çekilişleri de devam etmektedir. Bu kapsamda Malatya Battalgazi Beydağı Toplu Konut projesinde hak sahibi belirleme kuraları da çekilecektir. Ayrıca kura çekilişi sonrasında hak sahipleri isim listesi belli olacaktır.

Söz konusu proje Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde hayata geçirilmektedir. İnşaat süreci bir taraftan devam ederken diğer taraftan ise kura çekilişleri yapılarak hak sahipleri belli olmaktadır. Bununla birlikte söz konusu toplu konut projesinde hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır. Kura çekilişi sonrasında ise projenin ihalesi yapılacak ve inşaat süreci devam edecektir. Peki Malatya Battalgazi Beydağı Toki Evleri hak sahipliği kura çekilişi ne zaman yapılacaktır? Bu proje için başvuruda bulunan vatandaşlar ise kuraların ne zaman çekileceğini merak etmektedir. Tüm detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Malatya Battalgazi Beydağı kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Malatya Battalgazi Beydağı Toki Evleri projesinde toplam 573 adet konut yer almaktadır. Ayrıca bu toplu konut projesinde 24 adet ticari ünite yer almaktadır. Bahsi geçen hak sahipliği kura çekilişi 10 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilmektedir. 573 adet konut ve 24 adet işyerinin yer aldığı projede hak sahipliği kura çekilişi 10 Şubat 2023 tarihinde Cuma günü başlamıştır. Cuma günü kura çekilişinin başlama saati ise 11:00’da olarak belirlenmiştir.

Malatya Battalgazi Beydağı Toki Evleri projesindeki kura çekilişi TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır. Ayrıca toplu konut projesinde konutların hak sahipliği kura çekilişi canlı ve noter huzurunda yapılacaktır. Söz konusu Malatya Battalgazi Beydağı Toki Evleri kura çekilişi sonrasında ise hak sahipleri belli olacaktır.

Malatya Battalgazi Beydağı Toki kura sonuçları 2023

Bu Malatya Battalgazi Beydağı Toki Evleri projesinde hak sahipliği kuraları 10 Şubat 2023 tarihinde çekilmeye başlanmıştır. Söz konusu konut projesinde bulunan toplam 597 adet bağımsız bölümün kuraları çekilecektir. Böylece toplam 579 adet bağımsız bölümün hak sahipleri yapılan kura çekilişi sonucu belli olacaktır.

Toplu konut projesinde kura çekilişi Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır. Canlı yayında söz konusu toplu konut projelerine başvuru yapan vatandaşların kura sonuçları belli olacaktır. Malatya Battalgazi Beydağı Toki Evleri projesinde bulunan toplam 597 adet bağımsız bölümün hak sahipliği kura çekilişi yapılmaktadır.

Toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam iki tip konutlara yer verilmektedir. Bunların dışında ayrıca farklı tip ve büyüklüklerde iş yerleri yer almaktadır. Yapılan kura çekilişi ile vatandaşlar bir daire ve işyeri sahibi olacaklardır.

Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Malatya Battalgazi Beydağı Toki kura çekilişi canlı izle

https://www.youtube.com/watch?v=V6YfV1zwBus

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…