Kategoriler
Proje Haberleri

Malatya Life Residence fiyat listesi

Malatya Girişim Grubu firması tarafından Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İnönü Mahallesi’nde hayata geçirilen Malatya Life Residence projesinde satışlar devam ediyor. Malatya Life Residence fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Hemen teslim durumundaki projede yer alan daireler sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari ünitelerin de yer alacak şekilde tasarlanmış durumda. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış oluyor. Projede yer alan bloklar on sekiz katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Malatya Life Residence projesi bünyesinde toplam 254 adet daire er alıyor.

Projedeki dairelerin özellikleri neler?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Malatya Life Residence projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de beş farklı plandan oluşuyor. Konutlar 112 metrekare ile 385 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Malatya Life Residence fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda.

Malatya Life Residence projesindeki brüt 112 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 konutlar 896 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip  3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 520 bin TL’den başlıyor.

Projede bulunan brüt 321 metrekare büyüklüğe sahip 4+2 tip dubleks daireler 2 milyon 568 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yer alan brüt 385 metrekare büyüklüğe sahip 5+2 tip daireler 3 milyon 80 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Bahsi geçen konutlar İnönü Caddesi’nde inşa edildi. Malatya Life Residence projesi konum olarak da ilgi görüyor. İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi, Malatyapark Yanı Yeşilyurt / Malatya adresinde yer alıyor.

Tel: 0422 502 17 17

Diğer proje haberleri için tıklayınız….