Kategoriler
Toki Haberleri

Malatya müstakil arsa kura sonuçları

Malatya müstakil arsa kura sonuçları yapılacak çekiliş ile belli olacaktır. İlk Evim Müstakil Arsa projesi Malatya İli, Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Arsalar için kura çekilişi yapıldığında hak sahipleri belli olacaktır. Peki kura çekilişi ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Toki Malatya müstakil arsa kuraları ne zaman çekilecek?

İlk Evim Arsa projesinde kura çekili 1 Şubat 2023 tarihinde başlamaktadır. Çekilişi yapılacak olan müstakil arsalar Malatya İli, Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Bu Malatya İli Merkez İlçesi İlk Evim Müstakil Arsa Projesinde kura çekilişi 14 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. 14 Şubat 2024 tarihindeki kura çekilişi saat 11:00’da yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi Toki stüdyolarında seyircisiz ve online olarak yayınlanacaktır.

Kura sonuçları 14 Şubat 2024 tarihinde TOKİ’nin resmi web sitesi ve e-Devlet Kapısı üzerinden yayınlanmaktadır. Toplam 488 hissedarın hak sahipliği belli olacaktır.

Kura çekilişi sonrasında projelerin inşaat süreci başlayacaktır. İnşaat süreci ise iki yıl içerisinde tamamlanması gerekmektedir. Kura çekilişi sonrasında, hak sahiplerine bildirim yapılarak inşaat sürecinin başlatılması için gereken adımlar atılacaktır.

Kura çekilişi sonrasında hak sahiplerine süreç hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. İnşaat sürecindeki gelişmelerle ilgili bilgi paylaşımı sağlanacaktır.

Arsa Tahsis Süreci ve fiyatları

Netleşen arsa tahsisinin ardından tahsis sahibinin yükümlülüklerini yerine getirmesini teminen taahhütname alınmaktadır. Bununla birlikte 3 ay içerisinde ipotekli ve taksitli olarak tapu devri yapılmaktadır. Tapu devri süreci, arsa tahsisinin netleşmesi ve taahhütname alınmasının ardından başlar. Tahsis sahibi, 3 ay içinde tapu devrini tamamlamak zorundadır. İpotek işlemleri de bu süreçte gerçekleştirilir.

Arsa fiyatları ise müstakil olanlar 350 ile 500 metrekare olup 192 bin 500 TL’den başlamaktadır. Taksitler ise 1.604 TL’den başlamaktadır. Hisseli arsaların fiyatları ise 112 bin 500 TL’den başlamaktadır. Bu hisseli arsalar için taksitler ise 937 TL’den başlamaktadır.

Malatya müstakil arsa kura sonuçları

İlk evim kampanyası kapsamında başlatılan müşterek arsaların kura çekilişleri devam etmektedir. Bu kapsamda Malatya İli, Merkez İlçesinde yer alan müstakil arsaların kura çekilişi de gerçekleştirilecektir. 500 adet arsa sahibinin kimler olduğu bu kura çekilişi ile belli olacaktır. Kura çekilişi Toki’nin Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır. Ayrıca canlı yayın linki aşağıda yer almaktadır. Buradan kura çekilişini canlı olarak izlemek mümkündür.

Malatya müstakil arsa kura çekilişini canlı izle

Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgiler için TOKİ’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca diğer Toki haberleri için tıklayınız…