Kategoriler
Proje Haberleri

Maltepe Perla Nisan 2023’te teslim edilecek

Maltepe Perla projesi Nisan ayında bitmesi planlanmakta olup, yüzde 95’i tamamlanmıştır. İstanbul’un Maltepe İlçesi’nde yer alan proje Suadiye İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.243 metrekarelik proje alanı üzerinde toplam 11 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Seçkin yaşam alanlarına sahip proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Suadiye İnşaat firması imzası taşıyan proje kendine özgü havası ve eski semt kültürünü yaşatan seçkin sakinleriyle 1.243 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede 4 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde ise toplam 11 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 daireler brüt 95 ile 99 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 2 artı 1 daireler net 81 ile 83 metrekarelik bir alana sahiptir. Bu sitede güvenliğiniz ve konforunuz için birçok özellik sunulmaktadır.

Güvenliğiniz için 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti mevcuttur. Ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanları mevcuttur. Binaların dışında kablo TV, uydu, asansör, yangın merdiveni, hidrofor, paratoner ve su deposu gibi birçok özellik bulunmaktadır. Konutlar arasında ısı ve ses yalıtımı sağlanmıştır ve yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Aynı zamanda daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan yapılmıştır ve görüntülü interkom sistemi mevcuttur. Mutfakta ankastre mutfak seti, gömme dolap, kiler, vestiyer, klima, spot aydınlatma ve duşakabin gibi pek çok donanım yer almaktadır. Bununla birlikte laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmıştır. Tüm bu özelliklerle birlikte, sizin için rahat ve güvenli bir yaşam alanı sunulmaktadır.

Maltepe Perla konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Maltepe İlçesi Feyzullah Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğanın içinde yer alan ve nezih bir semtte yükselen proje, sahil kenarına yürüme mesafesinde konumlanmıştır. Ayrıca, sadece 4 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabileceğiniz Marmaray da sadece 500 metre mesafededir. Projenin çevresinde, kreş, eczane, eğlence merkezi, hastane, eğitim kurumları, polis merkezi, sağlık ocağı, semt pazarı ve üniversite gibi birçok önemli tesis ve hizmet mevcuttur. Aynı zamanda anayola ve caddeye yakın olması sayesinde, dolmuş, havaalanı, metro, minibüs, otobüs durağı ve tren istasyonu gibi toplu taşıma seçenekleri de kolayca ulaşılabilir mesafededir.

Maltepe Perla fiyatları ne kadar?

Yüzde 95’lik bir bölümü tamamlanan Maltepe Perla projesinin teslim tarihi Nisan 2023 olarak planlanmıştır. Proje kapsamında satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 4.999.000 TL ile 5.100.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 499 99 15 veya 0 (544) 415 71 01 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…