Kategoriler
Proje Haberleri

Manar City Yuvacık satışları devam ediyor

Manar City Yuvacık projesi konum olarak Kocaeli İli, Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kain İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi içerisinde normal daireler, geniş bahçeli dubleksler ve çatı dubleksleri bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi içerisinde düz daireler, geniş bahçeli dubleksler ve çatı dubleksleri bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 205 metrekare olmaktadır. Site girişinde ticari alanlar bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca fitness salonu ve açık yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda çamaşır odası mevcuttur. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü intercom sistemi mevcuttur.

Manar City Yuvacık nerede yer alıyor?

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Fatih Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa ve körfez manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park ve üniversite bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Manar City Yuvacık fiyatları ne kadardır?

Manar City Yuvacık projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin hemen teslim durumunda satışa sunulmaktadır.

Brüt 205 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 bahçe dubleks dairelerin fiyatları 3 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca konut projesinde dairelerin iskanı alınmış durumdadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 323 13 16 veya 0534 892 10 14 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…