Kategoriler
Toki Haberleri

Manisa Demirci Toki kura sonuçları isim listesi 2023

Manisa Demirci Toki kura sonuçları isim listesi 2023 için geri sayım başlamıştır.  Söz konusu toplu konut projesi için hak sahibi belirleme kura çekilişi vakti gelmiştir. Toplu konut projesi Manisa İli, Demirci İlçesi’nde yer almaktadır. Toki tarafından 250 bin sosyal konut projesi kapsamında Manisa Demirci Toplu Konut projesi hayata geçirilmektedir. Bir taraftan projeler hayata geçirilirken diğer taraftan da kura çekilişleri de devam etmektedir. Bu kapsamda Manisa Demirci Toplu Konut projesinde hak sahibi belirleme kuraları da çekilecektir. Ayrıca kura çekilişi sonrasında hak sahipleri isim listesi belli olacaktır.

Toplu konut kampanyası İlk Evim İlk İşyerim projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Başlatılan kampanya ile Türkiye genelinde 81 ilde TOKİ tarafından konutlar hayata geçirilmektedir. İlk etapta yaklaşık 45 gün gibi kısa bir sürede 8 milyon civarında söz konusu konutlara başvurular yapılmıştır. Bu başvuruların toplam 5 milyon 135 bin 324 tanesi ise geçerli olmuştur. Söz konusu başvurular 31 Ekim 2022 tarihinde sona ermiştir.  250 bin adet sosyal konutun kura çekilişleri ise 7 Kasım 2022 tarihinde başlamıştır.

Kura çekilişleri etaplar halinde devam etmektedir. Bu kapsamda ise sıra Manisa ilinde yer alan toplu konut projelerinin kura çekilişine gelmiştir. 03 Şubat 2023 tarihinde ise Manisa Demirci Toki Evleri projesinde kuralar çekilecektir. Çekiliş sonucu ile birlikte Manisa Demirci Toki Konutları projesindeki mesken sahipleri belli olacaktır.

Söz konusu proje Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde 250 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. İnşaat süreci bir taraftan devam ederken diğer taraftan ise kura çekilişleri yapılarak hak sahipleri belli olmaktadır. Bununla birlikte söz konusu toplu konut projesinde hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır. Kura çekilişi sonrasında ise projenin ihalesi yapılacak ve inşaat süreci devam edecektir. Peki Manisa Kırkağaç Toki Evleri hak sahipliği kura çekilişi ne zaman yapılacaktır? Bu proje için başvuruda bulunan vatandaşlar ise kuraların ne zaman çekileceğini merak etmektedir. Tüm detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Manisa Demirci kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Manisa Demirci Toki Evleri projesinde toplam 140 adet konut yer almaktadır. Ayrıca bu toplu konut projesinde yer alan konutların hak sahipliği belirleme kura çekilişi yapılacaktır. Bahsi geçen hak sahipliği kura çekilişi 03 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. 140 tane dairenin yer verildiği projede hak sahipliği kura çekilişi 03 Şubat 2023 tarihinde Cuma günü başlayacaktır. Cuma günü kura çekilişinin başlama saati ise 10:00’da olarak belirlenmiştir.

Manisa Demirci Toki Evleri projesindeki kura çekilişi TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır. Toplu konut projesinin kura çekilişi Millet Çarşısı Konferans Salonu’nda yapılmaktadır. Ayrıca toplu konut projesinde konutların hak sahipliği kura çekilişi canlı ve noter huzurunda yapılacaktır. Manisa Demirci Toki Evleri kura çekilişi sonrasında ise diğer ilçelerde yer alan Toki Konutları kura çekilişi yapılacaktır.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek projeler için asgari ücretliler düşünülerek ödeme planı hazırlanmıştır. Toplu konut projesinde yer alan dairelerin aylık taksitleri asgari ücretlilerin ödeyebileceği tutarda olması planlanmıştır. Ayrıca ödeme, toplam hane gelirinin yüzde 30’unu aşmaması planlanmaktadır. Ödeme kapsamında bakıldığında ise 240 aya kadar vade imkanı fırsatı sunulacaktır. İlk ödemeler ise Mart 2023 tarihinden sonra başlayacaktır.

İlk etabı hayata geçirilecek olan 250 bin konutun 2 yılda tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Toplu konut projelerindeki daire fiyatları olarak bakıldığında ise;

2+1 tip meskenlerin fiyatları 608 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca aylık taksitler ise 2 bin 280 TL’den başlamaktadır. 240 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkündür.

3+1 tip meskenlerin fiyatları ise 850 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca aylık taksitler de 3 bin 187 TL’den başlamaktadır. 240 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkündür.

Manisa Demirci Toki kura sonuçları isim listesi 2023

Manisa Demirci Toki Evleri projesinde hak sahipliği kuraları 03 Şubat 2023 tarihinde çekilecektir. Söz konusu konut projesinde bulunan toplam 140 adet konutun kuraları çekilecektir. Böylece toplam 140 adet meskenin hak sahipleri yapılan kura çekilişi sonucu belli olacaktır.

Toplu konut projesinde kura çekilişi Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır. Canlı yayında söz konusu toplu konut projelerine başvuru yapan vatandaşların kura sonuçları belli olacaktır. Manisa Demirci Toki Evleri projesinde bulunan toplam 140 adet dairenin hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır. Gün sonunda ise Manisa Kırkağaç ve diğer ilçelerde yer alan toplu konut projelerindeki hak sahipleri belli olacaktır.

Toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam iki tip konutlara yer verilecektir. Bu konutların büyüklükleri ve konutların fiyat bilgileri ise projenin ihalesi yapıldıktan sonra belli olacaktır. Ayrıca yapılan kura çekilişi ile vatandaşlar bir daire sahibi olacaklardır. Hak sahibi olup sözleşme imzalayan vatandaşlar dairelerin borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.

Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Toki kura sonucu sorgulama sayfası için tıklayınız…

Manisa Demirci Toki kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…