Kategoriler
Proje Haberleri

Manisa Meydan Haziran’da Satışta

Konut projesi Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Uncubozköy Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Yunusemre konut projesi Gergül İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konu projesinde daire satışları 19 Haziran’da lansmana özel fiyatlarla satışa sunulacaktır. Üstelik inşaat çalışmalarının bitmek üzere olduğu konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Manisa Meydan projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Manisa Meydan Proje Özellikleri Neler?

Yunusemre konut projesi Uncubozköy Mahallesi üzerinde yer alan 41.222,83 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda proje, alışveriş merkezi, ofis ve konutlardan oluşan bir karma proje olarak hayata geçirilmektedir. 1029 konut, alışveriş merkezi ve ofisin bulunduğu proje, sağlıklı, konforlu, kaliteli ve modern bir yaşam vadediyor.

Manisa Meydan projesi, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, basketbol sahası gibi sosyal alanlara sahiptir. Üstelik peyzaj, otopark ve 7/24 güvenlikli kapalı site yapısıyla konforlu ve güvenli bir yaşam imkanı sağlamaktadır.

Manisa konut projesinde üç farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 tip konut seçeneklerinden meydana gelmektedir.

Projenin lansman fiyatları 18 Haziran tarihinde, projenin resmi web sitesi üzerinde alıcılara sunulacaktır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Kentin en işlek ve merkezi yerinde konumlanan Manisa Meydan; Manisa Adliyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Celal Bayar Üniversite Hastanesi’nin yanı başında, Spil Dağı’nın eteklerinde doğayla iç içe konumlanıyor. Aynı zamanda proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 16 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…