Kategoriler
Proje Haberleri

Mari E5 Rezidans satışları devam ediyor

Mari E5 Rezidans projesi aile yaşamına uygun yapısı ve modern tasarımı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kağıthane İlçesi’nde yer almaktadır. E5 olarak bilinen D100 karayoluna yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Ayrıca bu proje Mari Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 2.100 metrekarelik alan üzerinde 206 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mari Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 2.100 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Dikkat çeken mimariye sahip proje kapsamında 206 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 112 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak kullanım alanı içerisinde çocuk oyun parkı ve geniş teras alanı yer almaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, fiber internet, termosifon ve parke zemin uygulaması gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Mari E5 Rezidans konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kağıthane İlçesi Talatpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İstanbul’un en önemli otoyolların biri olan ve halk arasında E5 olarak bilinen D100 karayoluna yakın konumdadır. Üstelik, şehrin her noktasına ulaşan kolları ile vatandaşların vazgeçemediği yol güzergahlarından biridir. Metrobüse 2 dakika, metro istasyonuna 10 dakika ve TEM’e 3 dakika mesafededir. Levent, Maslak ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakikalık bir mesafededir. Ayrıca Taksim ve Mecidiyeköy’e 10 dakika uzaklıktadır. Bununla birlikte Beşiktaş ve 15 Temmuz Şehitler köprüsü 12 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Mari E5 Rezidans fiyatları ne kadar?

Mari E5 Rezidans projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 70 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 112 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (212) 823 06 64 veya 0 (530) 265 15 58 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…