Kategoriler
Proje Haberleri

Marin Panorama Konakları satışta

Marin Panorama Konakları, Kuşadası’nda Eviz Yapı kalitesi ile inşa edilen bir projedir. Kuşadası’nın gözde projesi Royal Panorama Konakları’nın inşaatı hız kesmeden devam etmektedir. Marin Panorama, benzersiz özellikleri ve konumuyla yaşayanlarına mükemmel bir yaşam deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Eşsiz Proje Özellikleri

Marin Panorama Konakları, sunduğu modern ve lüks olanaklarla dikkat çekmektedir. Projenin başlıca özellikleri şunlardır:

24 Saat Güvenlik ve Kamera Sistemi

Marin Panorama Konakları, yaşayanlarının güvenliğini ön planda tutmaktadır. Site genelinde 24 saat güvenlik sağlanmakta ve güvenlik kameralarıyla sürekli olarak izlenmektedir. Böylece, huzurlu bir yaşam sürdürebilir ve sevdiklerinizi güvende hissedebilirsiniz.

Yüzme Havuzları ve Çocuk Havuzları

Sıcak yaz günlerinde serinlemek ve keyifli vakit geçirmek için Marin Panorama Konakları’nın açık yüzme havuzları ve çocuk havuzları mevcuttur. Havuzların temizliği düzenli olarak sağlanmakta ve hijyen standartlarına uygun olarak bakımları yapılmaktadır.

Güneşlenme Terasları

Marin Panorama, geniş güneşlenme teraslarıyla yaşayanlarına rahat bir ortam sunmaktadır. Burada güneşin tadını çıkarabilir, bronzlaşabilir ve huzurlu anların keyfini sürebilirsiniz.

Spor ve Eğlence Alanları

Spor yapmayı sevenler için Marin Panorama Konakları’nda spor alanları bulunmaktadır. Ayrıca, eğlence alanlarıyla da keyifli vakit geçirebilirsiniz. Fit bir yaşam tarzını benimseyebilir ve ailenizle birlikte eğlenceli etkinlikler gerçekleştirebilirsiniz.

Çocuk Oyun Parkı

Marin Panorama Konakları, çocuklarınızın güvenli ve eğlenceli bir ortamda oyun oynamasını sağlamak için özel olarak tasarlanmış bir çocuk oyun parkına sahiptir. Çocuklarınızın keyifli vakit geçirmesini sağlayacak oyun alanlarıyla dolu bir ortamda onları gönül rahatlığıyla oynatabilirsiniz.

Modern Kamelyalar

Marin Panorama Konakları, keyifli ve huzurlu bir zaman geçirmeniz için modern kamelyalara sahiptir. Kamelyalarda dinlenebilir, kitap okuyabilir ve manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

Konut Özellikleri

Marin Panorama Konakları’nda her dairede özenle düşünülmüş detaylar bulunmaktadır. Dairelerin özellikleri şu şekildedir:

Lüks İç Tasarım

Dairelerin zeminlerinde VitrA Seramik kullanılmıştır. Mutfak dolapları ve kapılar ise lake veya doğal ahşap kaplamadır. Hilton marka banyo dolaplarıyla dairelerinizde modern ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Konforlu Yaşam Alanları

Marin Panorama Konakları’nda dairelerde yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Ayrıca, cam balkon korkulukları, renkli alüminyum doğrama, elektrikli panjurlar ve mini-VRF klima tesisatı gibi konfor unsurları da sağlanmıştır. Yaşam alanlarınızda her detay düşünülmüş ve en iyi konforu sunmak üzere tasarlanmıştır.

Yüksek Standartlara Uygun Donanım

Dairelerde, yürürlükteki standartlara uygun elektrik ve sıhhi tesisat uygulamaları mevcuttur. Anahtar ve prizlerde Schneider – Viko ve benzeri kaliteli ürünler tercih edilmiştir. Salonlarda modern LED aydınlatma uygulamalarıyla dairelerinizde aydınlık ve ferah bir atmosfer oluşturulmuştur.

Marin Panorama Konakları’nın Konumu

Marin Panorama Konakları, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje, denize sadece 700 metre mesafededir. Selçuk / Efes Antik Kenti’ne 20 km, Aydın Merkez’e ise 60 km uzaklıktadır. Konumu itibarıyla turistik bölgelere ve sosyal olanaklara kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Eğer Marin Panorama Konakları hakkında daha fazla bilgi almak ve lüks bir yaşama adım atmak isterseniz, aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz:

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0256 622 34 36 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Diğer proje haberleri için tıklayınız…