Kategoriler
Proje Haberleri

Marina Batıkent Evleri satışları başladı

Marina Batıkent Evleri projesi konumu ve tasarım mimarisi ile hayallerinizdeki yaşamı sunuyor. Projenin konumu Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sivriler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Modern site yaşamı sunan projede 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sivriler İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 4 katlı olmak üzere lüks yapıda konut blokları yükselmektedir. Modern sitemi yaşamı içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 212 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanı ve kamelyalar bulunmaktadır. Üstelik proje asansör, jeneratör ve kablo TV gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu ve duşakabin gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her dairede geniş yapıda giyotinli cam balkonlar mevcuttur. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Marina Batıkent Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi Osmangazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Cadde üzerinde konumlanan proje pek çok lokasyona yakın konumda yer almaktadır.

Marina Batıkent Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 212 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 4.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (222) 224 27 27 veya 0 (533) 303 58 24 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…