Kategoriler
Proje Haberleri

Marina Fener Konakları Çeşme satışta

Marina Fener Konakları Çeşme konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Çeşme İlçesinde yükselen proje Bidri İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje Çeşme İlçesi Musalla Mahallesi üzerindeki 5 bin metrekarelik proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Marina Fener Konakları Çeşme kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda villa içlerinde yangın ve hırsız alarmı, vestiyer, giyinme odası, şömine, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, teras, barbekü, jakuzi, görüntülü diafon gibi olanaklara yer verilmiştir.

Site içerisinde geniş peyzaj alanları, güvenlik, otopark, havuz gibi olanaklar yer almaktadır. Çeşme villa projesi kapsamında toplam 9 adet müstakil villa yer almaktadır. Her villaya özel spa, kış bahçesi, özel spor salonu, sauna gibi özellikler de bulunmaktadır. Bu villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 4+1 tip villalar brüt 320 metrekare ile 400 metrekare arasında alanlara sahiptir.

Marina Fener Konakları Çeşme konumu ve fiyatları hakkında

İzmir konut projesi, Çeşme’de Musalla Mahallesi mevkiinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda Çeşme’nin en seçkin lokasyonu marinaya yürüme mesafesinde, plaja 150 metre uzaklıkta yer almaktadır.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 320-400 metrekare alanlara sahip 4+1 tip villalar 9 milyon 50 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villaların satışlarında lansmana özel avantajlar sunulmaktadır. Projenin 2022 Ocak ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0256 614 50 49 ve 0555 169 02 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…