Kategoriler
Proje Haberleri

Marmara Park 10. Etap projesi oturuma hazır

Marmara Park 10. Etap projesi dikkat çeken modern tasarımı ile Karadeniz İnşaat Gemlik tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu ise Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde konumlanan blokta 3 artı 1 konut seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karadeniz İnşaat Gemlik güvencesi ile geliştirilen projede 5 katlı konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen blokta ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 ile 162 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Bununla birlikte bina yangın yönetmenliğine göre yapılmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bina dış cephe yalıtımında ısı yönetmeliğine uygun TSE’li ürünler kullanılmıştır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. PVC’lerimiz özel seri olup konfor cam uygulaması ile kullanılacaktır. Salon, mutfak ve hollerde alçıpan ile ışık bant uygulaması yapılmaktadır. Mutfak dolapları mdf+hygloss ile özel uygulama yapılmaktadır. Üstelik armatür ve vitrifiye grubunda Bien tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra birinci sınıf parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Marmara Park 10. Etap konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Gemlik İlçesi Hisar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumu ile dikkat çeken proje pek çok lokasyona yakın konumdadır. Üstelik konutlar doğa, deniz ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde sağlık kurumları, eğitim kurumları, park alanı ve marketler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Marmara Park 10. Etap fiyatları ne kadar?

Marmara Park 10. Etap projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Proje kapsamında yer alan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.875.000 TL ile 2.150.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 514 64 81, 0 (224) 513 93 69 veya 0 (532) 617 42 80 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…