Kategoriler
Proje Haberleri

Marmara Park 9. Etap satışları devam ediyor

Marmara Park 9. Etap geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Bursa İli, Gemlik İlçesi, Hisar Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Söz konusu proje Karadeniz İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Bursa da hayata geçirilen bu projeyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bursa da hayata geçen bu proje oldukça fazla dikkat çekmektedir. Ayrıca bu proje 1278,43 metrekare büyüklüğe sahip arazi alanı üzerine inşa edilmektedir. Bu proje 20 adet konut sunacaktır. 2021 yılının ocak ayında başlandığı bu proje 2022 yılının mart ayında bitmesi hedeflenmektedir. Sizler bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projenin 2022 yılının 1 Ocak tarihinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Bu evlerde yerden ısıtma dahil olmak üzere tüm detaylara özen gösterilmiştir. Proje konumu ve özellikleriyle dikkat çekmektedir. Şık tasarımı ve detaylarıyla modernliğinden ödün vermeyen bu proje alıcıların ilgisini çekmektedir. Kamera sistemi ile bu ev 7/24 güvenlik ile korunmaktadır.

Marmara Park 9. Etap konumu hakkında

Gemlik’te yer alan bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. İhtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Projedeki ev markete oldukça yakın mesafededir. Aynı zamanda herhangi bir sağlık durumuna karşı eczanenin yakın olması büyük bir avantaj sağlamaktadır. Vakit geçirebileceğiniz sosyal alanlarda bu evin etrafında bulunmaktadır. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Marmara Park 9. Etap fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Yapımı devam eden bu projede satılık daire fiyatları ise 420 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda detaylı bilgi inşaat firması tarafından verileceği gibi web sitesinden de detaylı bir biçimde proje hakkında bilgi alabilirsiniz.

Brüt 133 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 420 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut projesinde satılık daire fiyatları 480 bin TL’ye kadar yükselmektedir. İnşaatına 2021 yılı Ocak ayında başlanan projenin 31 Mart 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Marmara Park 9. Etap projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 90 224 514 64 81 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…