Kategoriler
Proje Haberleri

Masar İnşaat’tan 360 milyon TL’lik dönüşüm

Masar İnşaat firması İstanbul iline bağlı bulunan Pendik ilçesinde yeni bir kentsel dönüşüm projesine başladı. Söz konusu olan kentsel dönüşüm projesinin yatırım değeri 360 milyon TL olarak açıklandı.

Bahsi geçen Masar İnşaat firması otuz yılı aşkın süredir dünyanın farklı bölgelerinden birçok dev proje ile adından söz ettirmişti. Şimdi ise çalışmalarına Türkiye’yi de ekleyen firma kendi öz kaynaklarından meydana gelen finansal gücü ile tecrübesini birleştiriyor.

Kentsel dönüşüm projesi toplamda 26 bin 700 metrekarelik dev bir arazi üzerinde gerçekleşecek. Harfiyat çalışmalarına başlanan projede yaklaşık olarak bin 300 konut yer alacak. Pendik merkezinde yer alan proje şimdiden konumu ve sahip olacağı donanımları ile adından söz ettiriyor.

Farklı etaplardan meydana gelecek olan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabı 4 bin 300 metrekarelik arsa alanında yükselecek. Söz konusu olan projenin ilk etabında ortalama olarak 120 adet daire yaşama kazandırılacak.

Projede yer alan konutlar 360 derece Adalar manzarasına sahip olacak. Alıcılarına konforlu bir yaşamın kapılarını aralayacak olan proje lokasyon itibariyle de avantajlı bir konumda bulunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yanı sıra proje civarda yer alan alışveriş merkezlerine, hastanelere ve okullara yakın olarak inşa edilecek.