Kategoriler
Emlak Konut Haberleri İhaleler Manşet

Maslak 1453 dükkanları Açık Artırma ile satışta

İstanbul, Maslak’ta hayata geçirilen Emlak Konut Maslak 1453 projesinde yer alan iş yerleri açık artırma yöntemi ile satışa sunuluyor.

Toplam 81 adet iş yeri Emlak Konut güvencesiyle satışa sunuluyor. Projede kapalı alan dükkanları, cadde dükkanları, blok altı dükkanları ve meydan dükkanları yer alıyor. Maslak 1453 projesinde yer alan toplam 81 adet dükkan ihale yolu ile satışa sunulacak.

Projede yer alan 81 adet ticari ünitenin çoğunluğu zemin katta yer alırken az bir kısmı ise 2. bodrum katta yer alıyor. Ancak 2. bodrum katta yer alan dükkanlar kottan dolayı cadde dükkanı olarak yer alıyor.

Açık Arttırma ne zaman ve nerede yapılacak?

Projede yer alan ticari ünitelerin 21 Haziran 2019 tarihinde Çarşamba günü yapılacak olan açık arttırma ile satışa sunulacak. İhale saat 11:00’da Emlak Konut GYO A.Ş. genel merkezi olan Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak, No: 7/2 B Ataşehir/ İstanbul adresinde yapılacak.

Projedeki ticari ünitelerin fiyatları ne kadar?

Projedeki iş yerlerinin KDV dahil fiyatları 320 bin TL’den başlıyor 31 milyon 370 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede yer alan ticari ünitelerin alanları ise 9.23 metrekare ile 1.649,36 metrekare arasında değişiyor.

Maslak 1453 projesindeki ticari üniteler açık artırma ihalesi için başvuru süresi 25 Haziran 2019 tarihinde Salı günü Saat: 17:00’da sona erecek.

İhaleye katılmak için yapılması gerekenler

Maslak 1453 projesindeki ticari ünitelere başvuru yapmak isteyenler Geçici Teminat Bedellerini nakit veya teminat mektubu olarak vermeleri gerekiyor.

Geçici Teminat Mektubu ve diğer evrakları Emlak Konut Genel Merkezinin bulunduğu adrese teslim etmeleri gerekiyor.

Başvuruda bulunanlar ihale günü yanlarında ihale bayrakları, kimlik asılları, şirket ise imza sirküleri ve şirket kaşeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekiyor.

Maslak 1453 projesindeki dükkanlardan birine sahip olmak isteyenler ister kiracılı, ister ticarete hazır, kiracısı olmayan dükkanlarda ise 2 yıl boyunca yıllık yüzde 6 kira garantisi fırsatı sunuluyor.

Yaşamın başladığı projedeki ticari ünitelere 60 ay vade ve yüzde 8 KDV kolaylığı ile sahip olma kolaylığı sunuluyor.

Tel: 444 36 55