Kategoriler
Proje Haberleri

Maşukiye Villaları Ağustos 2023’te teslim

Maşukiye Villaları projesi modern tasarım çizgileri ile Berlin Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu ise Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. 3.821 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 2 adet villa bulunmaktadır. Bahsi geçen villalar ise 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Berlin Yatırım A.Ş. güvencesi ile geliştirilen proje 3.821 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında her biri 2 katlı 2 adet villa yer almaktadır. Bu dubleks villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 387 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 351 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Tüm villaların güvenliğini sağlayan kamera sistemi yer almaktadır. Her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde ısıtma altyapılı açık yüzme havuzu ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Üstelik tüm villalar müstakil girişli olup bahçe kullanım alanlarına sahiptir.

Dış özellikler içerisinde bahçe sulama sistemi, fiber internet, intercom sistemi, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bahsi geçen villalar Rehau yerden ısıtma sistemine sahiptir. Tüm villaların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan villa yönetimi sağlanmaktadır. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, giyinme odası, çamaşır odası, jakuzi, gömme dolap, vestiyer, klima ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır. Villaların ikisinde de ferah yapıda teras alanı yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Maşukiye Villaları konumu hakkında

Söz konusu konut projesi, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Maşukiye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kartepe’nin eteğinde konumlanan proje eşsiz bir orman manzarasına sahiptir. Üstelik yakın çevresinde kreş, cami, eczane, okullar, hastane, park alanı ve semt pazarı yer almaktadır.

Maşukiye Villaları fiyatları ne kadar?

Maşukiye Villaları projesinde yer alan 5 artı 1 villa tipindeki konutlar 14.700.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Ağustos 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(212) 912 39 47 veya 0(532) 597 32 24 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…