Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Mavera Boutique Başakşehir yüzde 25 indirim

Mavera Boutique Başakşehir projesinde tamamı büyük ve geniş daireler sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer alan proje Makro İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 6 blok ve toplam 180 adet daire bulunmaktadır. Bahsi geçen daireler ise 4 artı 1 konut tiplerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Makro İnşaat imzası taşıyan proje kapsamında her biri 9 katlı olmak üzere 6 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 180 adet büyük ve geniş daireler yer almaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 195 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 141 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde kapalı yüzme havuzu, hamam sauna, fitness salonu, buhar odası ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Üstelik dış özellikler içerisinde asansör, jeneratör ve merkezi uydu sistemi bulunmaktadır.

Konut projesinde yer alan dairelerin arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin ve çamaşır odası gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlar boyalı olmakla birlikte duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır.

Mavera Boutique Başakşehir konumu hakkında

İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yaşama geçirilen proje Ziya Gökalp Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu proje Mavera Comfort projesinin hemen yanında yer almaktadır. Halkalı Havalimanı metro hattı ve olimpiyat metro hattının tam yanında bulunması ile ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Bununla birlikte yakın çevresinde market, park, hastane, eczane ve üniversite gibi birçok alan yer almaktadır.

Mavera Boutique Başakşehir fiyatları ne kadardır?

Mavera Boutique Başakşehir projesinde şirket içi ödeme planı oluşturulmaktadır. Üstelik söz konusu projede 25 ay vade imkanı mevcuttur. Brüt 195 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 12.360.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca yüzde 30 peşin kalan tutar 25 ay vade ve sıfır faiz fırsatı sunulmaktadır. Bununla birlikte peşin ödemelerde ise yüzde 25 indimi fırsatı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(212) 659 27 02 veya 0(530) 680 00 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…