Kategoriler
Proje Haberleri

Mavera Şazeli Konakları satışları devam ediyor

Tuzla konut projesi Mavera İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul Anadolu Yakası, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir.  Mavera Şazeli Konakları ne zaman teslim edilecek, daire tipleri neler, satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Postane Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Tuzla konut projesi üç adet konut bloğundan meydana gelmektedir. 6 katlı üç adet konut bloğunda ise toplam 60 adet konut yer almaktadır. Daire tiplerine baktığımızda ise projede 3+1 ve 4+1 normal daireler yer almaktadır. Ayrıca bunların dışında projede 4+2, 5+2 ve 6+2 tek tip dubleks daireler yer almaktadır.

Tuzla konut projesinde yer alan 3+1 tip daireler brüt 107 metrekare büyüklüğündedir. 4+1 tip daireler brüt 145 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 4+2 tip daireler brüt 141 metrekare büyüklüğünde projelendirilmiştir.

Konut projesinde yer alan 5+2 tipindeki dubleks daireler brüt 192 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 6+2 tipindeki dubleks daireler ise brüt 255 metrekare büyüklüğündedir.

Mavera Şazeli Konakları teslim tarihi

İnşaat çalışmaları devam eden konut projesinin 2024 yılı Nisan ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Şazeli Konakları projesi, Tuzla Devlet Hastanesi’ne yakın bir konumda yer almaktadır.

Konut projesinde akıllı ev sistemi, yerden ısıtma ve kombili sistem mevcuttur. Projede 7/24 güvenlik, görüntülü interkon sistemi, kapalı otopark, elektrikli araçlar için elektrikli şarj istasyonu bulunmaktadır. Ayrıca süs havuzu, peyzaj, çocuk oyun alanı, kamelya gibi alanlar da yer almaktadır.

Mavera Şazeli Konakları fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 5 milyon 760 bin TL’den başlamaktadır.

107 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 760 bin TL’den başlamaktadır.

145 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

141 metrekare brüt alana sahip 4+2 tip dubleks dairelerin fiyatları 7 milyon 560 bin TL’den başlamaktadır.

192 metrekare brüt alana sahip 5+2 tip dubleks dairelerin fiyatları 9 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 255 metrekare brüt alana sahip 6+2 tip dubleks dairelerin fiyatları ise 12 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesi Tuzla Merkez’e, Tuzla Viaport Marina’ya, tersaneye yakın konumdadır. Ayrıca proje Resmi kurumlara, eğitim kurumlarına, Marmaray ve E5 karayoluna yakın konumdadır. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 395 56 56 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…