Kategoriler
Proje Haberleri

Mavera Villa Büyükçekmece 3 satışları devam ediyor

Mavera Villa Büyükçekmece 3 projesi isminden de anlaşılacağı gibi 3. etap projesi olarak sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Topuzlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 12 adet modern yapıda müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 2 ve 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Topuzlar İnşaat imzası taşıyan projede site içerisinde ancak birbirinden bağımsız 12 adet modern müstakil villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 5 artı 2 ve 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik bu villaların büyüklüğü brüt 650 metrekare ile 755 metrekare arasında değişmektedir. Her villaya özel kamera sitemi ile telefon ve tabletle kontrol edilebilir teknoloji sağlanmaktadır. Her villaya özel otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villanın kendine ait 40 metrekarelik yüzme havuzu ve özel saunası bulunmaktadır. Bununla birlikte her villaya özel 315 metrekare ile 435 metrekare arasında değişen bahçe alanı yer almaktadır.

Villalar hem yazlık hem de kış mevsimleri için özel olarak tasarlanmıştır. Üstelik proje benzersiz doğal taş ve doğal ahşaptan dış cephe tasarımına sahiptir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villalarda 4 adet ana banyo ve 1 adet çamaşır odası bulunmaktadır. Banyo dolapları, soyunma dolabı, vestiyer, üçlü ankastre set, mikro dalga, bulaşık makinası ve birinci sınıf vitrifiye ürünleri gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bununla birlikte her villada deniz manzarasına hakim 1 adet teras yer almaktadır.

Mavera Villa Büyükçekmece 3 nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Eşsiz bir konumda yükselen projenin bütün odaları ve terasları deniz manzarasına sahiptir.

Mavera Villa Büyükçekmece 3 fiyatları ne kadar?

Mavera Villa Büyükçekmece 3 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 5 artı 2 ve 6 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 14.000.000 TL ile 16.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projede araç takası yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 533 498 76 53 veya 0 534 642 65 11 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…