Kategoriler
Proje Haberleri

Mavera Yaşam Kartepe satışları devam ediyor

Mavera Yaşam Kartepe projesi bulunduğu bölgenin yatırım ve yaşam alanı olarak en çok tercih edilen yerinde inşa edilmektedir. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dura Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 7.500 metrekarelik alan üzerinde 5 blok ve 86 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 arakat, 3 artı 1 ve 4 artı 1 teras dubleks seçeneklerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Dura Yapı güvencesi ile hayata geçirilen proje kent meydanında 7.500 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 5 blok ve toplam 86 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 arakat, 3 artı 1 ve 4 artı 1 teras dubleks seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü brüt 142 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 85 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Projede peyzaj alanları ve farklı nitelikte sosyal donatı alanları bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, teras kafe, fitness salonu, sauna, hamam ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Otoparktan katlara asansör sistemi, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Duşakabin, spot aydınlatma ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Mavera Yaşam Kartepe konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın konumda olan proje pek çok lokasyona yürüme mesafesindedir. Kaymakamlık ve belediye binasının arka tarafında yer almaktadır. Üstelik minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mavera Yaşam Kartepe projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 142 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 arakat dairelerin fiyatı 1.980.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (262) 325 11 62 veya 0 (536) 612 60 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…