Kategoriler
Proje Haberleri

Mavi Arya görkemli bir lansmanla tanıtıldı

Mavi Arya projesi, Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’nde 160.000 metrekarelik bir alanda yer almaktadır. Villalar ile rezidanslardan oluşan proje için geri sayım başlamıştır. Üstelik bu proje, Sertab Erener’in sahne aldığı ve seçkin davetlilerin katıldığı görkemli bir lansmanla tanıtılmıştır.

Mandarin Oriental Bosphorus, Bodrum sevdalılarını, Mavi Arya ile buluşturmuştur. İstanbul’da gerçekleşen etkinlik Bodrum’u İstanbul’a taşıyarak ilkbaharın kokusunu hissettirmiştir. Lansmanın sunuculuğunu Balçiçek Pamir’in yapmıştır. Lansmana Ahu-Süleyman Orakçıoğlu, Cihan Nacar, Dilan Çiçek Deniz, Thor Saevarsson, Dilek Hanif, Feryal Gülman, Fikret Orman, Tuğba Coşkun, İbrahim Kutluay, Jaklin Güner, Büşra Pekin, Perihan Savaş, Alican Cindoruk, Melisa Tapan, Mert Vidinli, Nur Bilen – Reha Yavuzer, Siren Ertan Kayalar, Sitare Akdilek, Şahika Ercümen, Suzan–Turgut Toplusoy gibi isimler katılmıştır. Üstelik iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim de katılmıştır. Etkinlikte sahneye çıkan Sertab Erener performansıyla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Uzun bir aranın ardından Bodrum aşıkları bir araya gelerek doyasıya eğlenmiştir. Söz konusu proje, konumu, manzarası ve konsepti ile davetlilerin çok büyük ilgisini çekmiştir.

Dünyanın en güzel gün batımı Mavi Arya Projesinde

Mavi Arya, Bodrum’da yeni bir hayat konseptiyle bölgenin en lüks ve konforlu yaşam merkezi olma hedefiyle yola çıkmıştır. Bodrum’un en gözde bölgelerinden Turgutreis’de 160.000 metrekarelik bir alanda yer almaktadır. Üstelik doğa ile iç içe yer alan villalar ve rezidanslardan oluşmaktadır. Bu proje Aslanyapı, Caba ve Astaş Holding tarafından hayata geçirilmektedir.  Günümüzde yalnızca yaz aylarında değil, yılın tamamında dört mevsimin keyifle yaşandığı bölgede inşa edilmektedir. D-Marin Turgutreis’e yalnızca 5 dakika mesafede yer almaktadır. Proje, konumu itibariyle de dünyanın en güzel gün batımının izlenebildiği yer olarak da bilinmektedir. Üstelik Yunan adalarından Kos, Pserimos ve Ege adaları (Çatalada ve Yassıada) ile panoramik manzarası geceleri ışıltılı bir resme dönüşmektedir.

Hayatın tadını çıkarmayı ve hayalleri yaşamayı vaat ediyor

Mavi Arya projesi, Ege adaları manzaralı, üç cepheden deniz gören bir konumdadır. Projede 5 artı 1 ile 9 artı 1 arasında değişen büyüklüklerde, olağanüstü manzaraya hakim 43 adet havuzlu ve bahçeli ferah villa bulunmaktadır. Ayrıca 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 büyüklüklerde 229 adet rezidanstan oluşmaktadır. Günlük ihtiyaçları karşılamaya yönelik ticari alanlar, açık ve kapalı sosyal alanlardan oluşan Arya Club bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun alanları, özel tasarlanan yaklaşık 1 kilometre uzunluğa sahip eşsiz sahil şeridi mevcuttur. Rüzgâr sörfünden bisiklete, yürüyüşten pilates, yoga, tenis ve basketbol kortlarına kadar her detayı düşünülmüş ayrıcalıklar bulunmaktadır. Bu eşsiz proje, hayatın en güzelini ve hayallerini yaşamak isteyenleri Bodrum’a davet ediyor. İlk etabı Mayıs 2023’te teslim edilecektir. Ayrıca projenin satışları Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul ve Bodrum proje yerindeki satış ofislerinde başlanmıştır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version